liczy się jak wiele jesteś w stanie przyjąć.
Teraz specjalnie kupilem to kanna z myślą o zrobieniu liquida, to kanna to strasznie mocny skurwysyn więc rozpuściłem jakieś 100mg-200mg w 10ml nie wiem dokładnie ile mg sprawdzałem na oko najpierw jedną małą grudke, potem wrzuciłem drugą bo było troche słabo w tych 10ml, rozpuszcza się pięknie normalnie to w takiej ilości np. mn-2201 czy abpinace trzeba wrzucać znacznie większe ilości w dodatku działanie jest słabsze niż normalna maczana
Po rozpuszczeniu drugiej grudki wziąłem pare buszków z efajki i ogólnie jest naprawde zajebiście jak po dobrym zielsku, jak sie potrafi to dawkować (czyli jak najmniej) to nie ma żadnych jazd z odpierdalaniem czegoś .zasypianiem, karetkami itp
Jest więc odtąd na wieki i grzeszna, i święta,
Zdradliwa i wierna, i dobra i zła,
I rozkosz i rozpacz, i uśmiech i łza…
I anioł i demon, i upiór i cud,
I szczyt nad chmurami, i przepaść bez dna.Zla kobieta – to ja.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii
Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.