liczy się jak wiele jesteś w stanie przyjąć.
Teraz specjalnie kupilem to kanna z myślą o zrobieniu liquida, to kanna to strasznie mocny skurwysyn więc rozpuściłem jakieś 100mg-200mg w 10ml nie wiem dokładnie ile mg sprawdzałem na oko najpierw jedną małą grudke, potem wrzuciłem drugą bo było troche słabo w tych 10ml, rozpuszcza się pięknie normalnie to w takiej ilości np. mn-2201 czy abpinace trzeba wrzucać znacznie większe ilości w dodatku działanie jest słabsze niż normalna maczana
Po rozpuszczeniu drugiej grudki wziąłem pare buszków z efajki i ogólnie jest naprawde zajebiście jak po dobrym zielsku, jak sie potrafi to dawkować (czyli jak najmniej) to nie ma żadnych jazd z odpierdalaniem czegoś .zasypianiem, karetkami itp
Jest więc odtąd na wieki i grzeszna, i święta,
Zdradliwa i wierna, i dobra i zła,
I rozkosz i rozpacz, i uśmiech i łza…
I anioł i demon, i upiór i cud,
I szczyt nad chmurami, i przepaść bez dna.Zla kobieta – to ja.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.