liczy się jak wiele jesteś w stanie przyjąć.
Teraz specjalnie kupilem to kanna z myślą o zrobieniu liquida, to kanna to strasznie mocny skurwysyn więc rozpuściłem jakieś 100mg-200mg w 10ml nie wiem dokładnie ile mg sprawdzałem na oko najpierw jedną małą grudke, potem wrzuciłem drugą bo było troche słabo w tych 10ml, rozpuszcza się pięknie normalnie to w takiej ilości np. mn-2201 czy abpinace trzeba wrzucać znacznie większe ilości w dodatku działanie jest słabsze niż normalna maczana
Po rozpuszczeniu drugiej grudki wziąłem pare buszków z efajki i ogólnie jest naprawde zajebiście jak po dobrym zielsku, jak sie potrafi to dawkować (czyli jak najmniej) to nie ma żadnych jazd z odpierdalaniem czegoś .zasypianiem, karetkami itp
Jest więc odtąd na wieki i grzeszna, i święta,
Zdradliwa i wierna, i dobra i zła,
I rozkosz i rozpacz, i uśmiech i łza…
I anioł i demon, i upiór i cud,
I szczyt nad chmurami, i przepaść bez dna.Zla kobieta – to ja.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.