Dział poświęcony dyskusji nt. doboru zestawu nootropów.
ODPOWIEDZ
  • 502 / 40 / 0
Wg wiki okres półtrwania chlorprotiksenu to 25,8 +/- 13,6 h, więc optymalnie byłoby odczekać ze 2 doby. Ale musisz stestować sam - być może neuroleptyk wcale nie będzie wpływał na fazę kodeinową. Jak brałem kiedyś perazynę to nie wpływała w żadnej sposób na haj, ale brałem małe dawki bo 25 mg/doba, za to kwetiapina dość mocno. Chlorprotiksenu nigdy nie brałem, więc ciężko mi powiedzieć o jego działaniu na K. Pisałem że ogólnie neuroleptyki wzmacniają sedację kosztem mniejszej euforii.
  • 570 / 4 / 0
Spróbowałem, chlorprotiksen brałem około 19stej, dzisiaj o 11:30 420mg DXM o 12stej 450mg kody, szkoda by było jakby przez ten głupi chlor(...) coś ubyło z tego działania, bo kasa poszła, a i aptek niewiele, nie chcem zbyt często kupować, w tych samych. Swoją drogą beznadziejny ten chlorprotiksen, takie niemiłe, ciężkie, zamulenie. Musze jak najszybciej zbić tolerancje dxm-em, łykając 2-3 tussidexy dziennie przez tydzień, żeby zolpi i alpra znowu działały jak kiedyś.

EDIT: 12:49
Działa i to konkretnie[emoji5] , także ok.
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12673 / 2454 / 0
Straszny jest ten lek - dostałem kiedyś na sen i owszem spałem, ale efekty uboczne były nie do zniesienia. Poranna dawka kodeiny działała słabiej i w ogóle prawie bez euforii. Myślę, że 24h powinny wystarczyć.
  • 1 / / 0
Panowie z czym moge(powinienem?) połączyć Hupercyne aby spotęgować jej efekt? Moim celem jest poprawia pamięci, koncentracji oraz motywacji.
  • 2278 / 278 / 3
Z nootropami i choliną. :D
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 9 / 2 / 0
cześć

podczas nootropowania się noopeptem, hydrafinilem i adrafinilem chciałbym czasami zapalić skręta z damiany. niesie to negatywne skutki podobne do "ćpania" podczas kuracji?
  • 594 / 34 / 0
Polecany miks PEA+Hordenina to lipa.
Pierwsze przyjęcie: PEA 300mg + 25mg Horde w kubusiu - 0 jakichkolwiek odczuwalnych efektów.
Po dwóch dniach kolejna aplikacja: PEA 500mg + 50mg Horde - w kawie bez mleka i cukru, o temperaturze pokojowej - 0 jakichkolwiek odczuwalnych efektów.
Po 3 dniach od drugiej aplikacji: PEA 750mg + 150mg Horde - ten sam efekt, czyli 0.
Jedyne co odczuwam to zohydzenie smaku kubusia ( tak jak by go ktoś dosłodził sacharyną...).
I teraz sedno sprawy, czyli dlaczego postanowiłem to zaaplikować.
Znajomy kupił sobie 'spalacz' w czarnych pigułach. Po kilku aplikacjach powiedział, że te piguły coś robią z głową.
Zeżarłem taką jedną pigułę i efekty po godzinie były takie: wejście leciuteńko spiżowe (ciarki i uczucie lekkości), a później chęć do działania, zdecydowana poprawa nastroju (nie ma nic z czym bym sobie nie dał rady, a jak są problemy to i tak da się je rozwiązać), brak apetytu (jak to spalacz), lekkie wygrzanie (chłód niestraszny).
Bardzo przypadła mi do gustu poprawa nastroju, tak bardzo, że postanowiłem sprawdzić skład. W tym spalaczu wg składu była spora ilość PEA. I zamiast weryfikować dalej to postanowiłem kupić duo PEA+Horde skoro ludzie, w komentarzach, pod produktami tak to zachwalali (wypiszm wymaluj tak jak się czułem po 'spalaczu').
Ostatecznie po weryfikacji składu doczytałem się, że w specyfiku jest ekstrakt z rośliny ephedra. I dla mnie stało się wszystko jasne, o co kaman, z tą poprawą nastroju...
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / 23 / 0
16 kwietnia 2017Limitlesss pisze:
13 kwietnia 2017blau77 pisze:
ktoś łączył noopept z fenylopiracetamem, żadnych przeciwskazań?
Noopept bierze się cyklicznie przez długi czas żeby ukazał swój potencjał działania (1-3 miesiące)
A fenylopiracetam działa doraźnie i szybko sie na niego wyrabia tolerancja.

Więc bez sensu byłoby zacząć brać to razem, bo noopept nie zdążyłby zadziałać w pełni, a fenylopiracetam przestawałby działać po tygodniu (chyba że ładowałbyś mega duże dawki)
I po raz kolejny.
Na fenylop nie wyrabia sie tolerka.
post2436099.html?hilit=piracetam#p2436099
To, ze nie odczuwasz spida nie znaczy, ze nie dziala.
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 2 / 0
16 kwietnia 2017Brainnn pisze:
16 kwietnia 2017Limitlesss pisze:
13 kwietnia 2017blau77 pisze:
ktoś łączył noopept z fenylopiracetamem, żadnych przeciwskazań?
Noopept bierze się cyklicznie przez długi czas żeby ukazał swój potencjał działania (1-3 miesiące)
A fenylopiracetam działa doraźnie i szybko sie na niego wyrabia tolerancja.

Więc bez sensu byłoby zacząć brać to razem, bo noopept nie zdążyłby zadziałać w pełni, a fenylopiracetam przestawałby działać po tygodniu (chyba że ładowałbyś mega duże dawki)
I po raz kolejny.
Na fenylop nie wyrabia sie tolerka.
post2436099.html?hilit=piracetam#p2436099
To, ze nie odczuwasz spida nie znaczy, ze nie dziala.

Większość osób bierze fenylopiracetam właśnie dla tego "spida", bo jeżeli jest już nieodczuwalny to jego pozostałe działanie nie jest warte ceny jaką za niego się płaci- jest to jeden z droższych nootropów..
  • 3649 / 997 / 2
ravez pisze:
Ze swojej strony nie polecam noopeptu jak nie ma się żadnych problemów.
Zacząłem łykac tabsy to po kilku dniach odczulem zauważalne problemy z pamięcią krótkotrwała.
Gubilem myśli, zapominalem co chciałem powiedzieć, itp.
Wg mnie nie warto tego brać.
A skąd wiesz, że to od Noopeptu? Nic innego nie bierzesz? Suplementujesz się jeszcze dodatkowo czymś?

Tabsy z noopeptem są gorsze, bo tak dobrze się nie wchłaniają jak pod językiem.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.