EDIT: 12:49
Działa i to konkretnie[emoji5] , także ok.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
podczas nootropowania się noopeptem, hydrafinilem i adrafinilem chciałbym czasami zapalić skręta z damiany. niesie to negatywne skutki podobne do "ćpania" podczas kuracji?
Pierwsze przyjęcie: PEA 300mg + 25mg Horde w kubusiu - 0 jakichkolwiek odczuwalnych efektów.
Po dwóch dniach kolejna aplikacja: PEA 500mg + 50mg Horde - w kawie bez mleka i cukru, o temperaturze pokojowej - 0 jakichkolwiek odczuwalnych efektów.
Po 3 dniach od drugiej aplikacji: PEA 750mg + 150mg Horde - ten sam efekt, czyli 0.
Jedyne co odczuwam to zohydzenie smaku kubusia ( tak jak by go ktoś dosłodził sacharyną...).
I teraz sedno sprawy, czyli dlaczego postanowiłem to zaaplikować.
Znajomy kupił sobie 'spalacz' w czarnych pigułach. Po kilku aplikacjach powiedział, że te piguły coś robią z głową.
Zeżarłem taką jedną pigułę i efekty po godzinie były takie: wejście leciuteńko spiżowe (ciarki i uczucie lekkości), a później chęć do działania, zdecydowana poprawa nastroju (nie ma nic z czym bym sobie nie dał rady, a jak są problemy to i tak da się je rozwiązać), brak apetytu (jak to spalacz), lekkie wygrzanie (chłód niestraszny).
Bardzo przypadła mi do gustu poprawa nastroju, tak bardzo, że postanowiłem sprawdzić skład. W tym spalaczu wg składu była spora ilość PEA. I zamiast weryfikować dalej to postanowiłem kupić duo PEA+Horde skoro ludzie, w komentarzach, pod produktami tak to zachwalali (wypiszm wymaluj tak jak się czułem po 'spalaczu').
Ostatecznie po weryfikacji składu doczytałem się, że w specyfiku jest ekstrakt z rośliny ephedra. I dla mnie stało się wszystko jasne, o co kaman, z tą poprawą nastroju...
16 kwietnia 2017Limitlesss pisze:Noopept bierze się cyklicznie przez długi czas żeby ukazał swój potencjał działania (1-3 miesiące)13 kwietnia 2017blau77 pisze: ktoś łączył noopept z fenylopiracetamem, żadnych przeciwskazań?
A fenylopiracetam działa doraźnie i szybko sie na niego wyrabia tolerancja.
Więc bez sensu byłoby zacząć brać to razem, bo noopept nie zdążyłby zadziałać w pełni, a fenylopiracetam przestawałby działać po tygodniu (chyba że ładowałbyś mega duże dawki)
Na fenylop nie wyrabia sie tolerka.
post2436099.html?hilit=piracetam#p2436099
To, ze nie odczuwasz spida nie znaczy, ze nie dziala.
16 kwietnia 2017Brainnn pisze:I po raz kolejny.16 kwietnia 2017Limitlesss pisze:Noopept bierze się cyklicznie przez długi czas żeby ukazał swój potencjał działania (1-3 miesiące)13 kwietnia 2017blau77 pisze: ktoś łączył noopept z fenylopiracetamem, żadnych przeciwskazań?
A fenylopiracetam działa doraźnie i szybko sie na niego wyrabia tolerancja.
Więc bez sensu byłoby zacząć brać to razem, bo noopept nie zdążyłby zadziałać w pełni, a fenylopiracetam przestawałby działać po tygodniu (chyba że ładowałbyś mega duże dawki)
Na fenylop nie wyrabia sie tolerka.
post2436099.html?hilit=piracetam#p2436099
To, ze nie odczuwasz spida nie znaczy, ze nie dziala.
Większość osób bierze fenylopiracetam właśnie dla tego "spida", bo jeżeli jest już nieodczuwalny to jego pozostałe działanie nie jest warte ceny jaką za niego się płaci- jest to jeden z droższych nootropów..
ravez pisze:Ze swojej strony nie polecam noopeptu jak nie ma się żadnych problemów.
Zacząłem łykac tabsy to po kilku dniach odczulem zauważalne problemy z pamięcią krótkotrwała.
Gubilem myśli, zapominalem co chciałem powiedzieć, itp.
Wg mnie nie warto tego brać.
Tabsy z noopeptem są gorsze, bo tak dobrze się nie wchłaniają jak pod językiem.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.