Dodano 9 kwietnia 2012 o 1:47:
@down Nie widzę tu sarkazmu :(
angor animi pisze:Dzięki za info. Mogłeś zginąć.
Niedługo ide z tym do lekarza, ale jakiekolwiek opinie/rady były by wciąż pomocne.
Niestety, fajki to bardziej trucizna, niż używka. Ale co z tego, skoro tak fajnie je się pali w stanie psychicznej nietrzeźwości? :-)
czika pisze:mi po fajkach było niedobrze na samym początku mojej przygody z nimi, czyli daaawno, i choć do tej pory nie palę ich na co dzień, teraz już jest w porządku. no chyba, że sięgnę po malboro czerwone, które są dla mojego organizmu nie do przyjęcia...
Na żołądek pomaga też Sulpiryd na recepte bo zwieksza wydzielanie śluzu w zoladku ktory chroni zoladek - sulpiryd neuroleptyk ma takie wlasciwosci i pisze w ulotce ze pomaga tez na bole migrenowe glowy.
Zjadlem w ostatnim czasie kilka paczek Ibupromu na ból zęba a ibuprom to NLPZ - niesteroidowy lek przeciw zapalny a wlasnie te leki szkodza na zoladek ale to głównie aspiryna , widocznie ibuprom tez. Paracetamol nie jest przeciwzapalny i nieszkodzi na zoladek
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.