Emce pisze:5-MAPB zmieszane z MDMA ,opisywałem kiedyś ten mix
takie pixy były by prawdziwym hitem ,nawet większym niż mefedron i chyba były by to najlepsze piguły na świecie
Dzierzba pisze:Miksowałam 110 mg 5 MAPB z 200-300mg 3mmc i polecam, bo zazwyczaj same benzofurany mnie zamulają, a jak ze dwa razy wciągnę krechę to jest absolutnie w porządku i euforia rozjebuje mózg. Nawet jak zeszło to udało mi się bez większych problemów zasnąć. Bez żadnych efektów ubocznych na sercu ani nic
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
Emce pisze:Może kiedyś syntezują bk-5-MAPB ,sądzę ,że mogło by być tak samym hitem jak Metylon
kolejek nie widac
szalu tez nie ma
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata