Tytoń ma osobny dział → >LINK<
A dla podtrzymania porannego rytuału można używać kawy z topinamburu, cykorii, żołędziówki. Trochę pomaga psychicznie.
13 kwietnia 2007papawer somniferum pisze: Ja tez od kilku lat pije kawe. Ale teraz pije jej coraz mniej, jakby mój nałóg sam wygasał. Kiedys to piłem naprawde ogromne ilości. Ale teraz jestem uzalezniony od opiatów i DXM, a podobno silniejszy nałóg wypiera słabszy. <_<
27 lutego 2010Redeemer666 pisze: W kawę wjebane są wszystkie zusy, poczty, urzędy skarbowe, rozmaite biura.
24 stycznia 2018koko48 pisze: ej a co ty nie wiesz, ze benzo i fajki to dobre połączenie? no juz już odpalaj kiepika i zobacz jak się fajnie zgrywa![]()
Może dlatego, że kawa zawsze działa z taką samą mocą i tolerka się na nią nie wyrabia, a benzo jak dla mnie to po opakowaniu każdego i do widzenia.
Nie wyobrażam sobie życia bez kawy, a benzo to samo się rzuciło przez tę masakryczną tolerkę.
Dobra, idę sobie zaparzyć kawkę z french pressa :-p
24 stycznia 2018marwit pisze: A dla mnie kawa trudniejsza do rzucenia niż benzo![]()
Może dlatego, że kawa zawsze działa z taką samą mocą i tolerka się na nią nie wyrabia, a benzo jak dla mnie to po opakowaniu każdego i do widzenia.
Nie wyobrażam sobie życia bez kawy, a benzo to samo się rzuciło przez tę masakryczną tolerkę.
24 stycznia 2018trufla1989 pisze:Bo nie masz nerwicy,lęków,natrectw,obsesji to benzo odstawiasz z palcem w tylku.Kawa od kiedy pamietam potegowala moje lęki,ręce sie trzesly i w ogole bleee.24 stycznia 2018marwit pisze: A dla mnie kawa trudniejsza do rzucenia niż benzo![]()
Kawa też potęguje u mnie nerwicę, ale za to poprawia nastrój chwilowo, więc jestem uzależniony i piję codziennie.
24 stycznia 2018marwit pisze:Akurat nie trafiłaś, bo jest wręcz przeciwnie. Tym gorzej dla mnie, że benzo na mnie po prostu nie działa.24 stycznia 2018trufla1989 pisze:Bo nie masz nerwicy,lęków,natrectw,obsesji to benzo odstawiasz z palcem w tylku.Kawa od kiedy pamietam potegowala moje lęki,ręce sie trzesly i w ogole bleee.24 stycznia 2018marwit pisze: A dla mnie kawa trudniejsza do rzucenia niż benzo![]()
Kawa też potęguje u mnie nerwicę, ale za to poprawia nastrój chwilowo, więc jestem uzależniony i piję codziennie.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.