Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Czy zostałbyś narkomanem gdyby Hyperreal nigdy nie istniał ?
Tak
94
51%
Nie
47
26%
Nie wiem
42
23%

Liczba głosów: 183

ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
No tak ja najpierw poznałem używki a dopiero potem to forum :D
  • 3854 / 316 / 0
Pewnie, że bym został. Lepiej zostać narkomanem, niż blogerką modową, pierdolącą o apaszce w kolorze wątrobianym, niepasującej do garsonki obsranej przez gołębie.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
Narkotyki pojawily sie przed hyperrealem, jednak dzieki niemu douczylem sie troche o nich
  • 477 / 77 / 0
U mnie najgorszym efektem hyperreala bylo to, ze na tym forum kazdy cpa. Czytanie, ze ciagle ktos cos wali i ma sie w zasadzie calkiem dobrze, przesadne "oswojenie sie z narkotykami" spowodowalo, ze zaczalem podswiadomie myslec o tym, ze te substancje psychoaktywne wcale nie niszcza tak psychicznie jak i fizycznie.
Uwaga! Użytkownik Seken nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 631 / 0
Tak, jednak prawdopodobnie byłaby to bardzo intensywna i krótka przygoda z powodu braku dobrego źródła wiadomości (tutaj mogę porównać sobie zdania wielu użytkowników) na temat dawkowania, konsekwencji zażywania danych substancji, ich odpowiedników oraz tych dopiero wprowadzanych na rynek.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 37 / 1 / 0
Większość życia spędziłam nie wiedząc o waszym istnieniu. Nie czytałam, nie pisałam. A więc tak.
  • 585 / 52 / 0
Nie miałem wyboru zostałem nim, zanim powstało to forum (ale tot tak odległa historia że nawet ja w to do końca nie wierze %-D )
  • 1342 / 48 / 0
@baltazargabka
Tak z czystej ciekawości - ile lat już trwa Twoja ćpuńska kariera? Bo pamiętam, żę wspominałeś o swoim wieloletnim ciągu na alfie i zastanawiam się ile tak można nakurwiać bez konsekwencji w stylu śmierci. %-D

Co tematu - nie wiem. To znaczy najpierw trafiłem na neurogroove i na yt widziałem jakieś filmiki z McKenną o DMT. Potem przyszedłem tutaj. Okazało się, że jest dużo legalnych psychodelików, no i innych rzeczy. Gdyby nie było hajpa to raczej szukałbym innych źródeł. Ale pewnie nie zostałbym takim koneserem. ;]
SESH
  • 21 / / 0
Tak.
  • 28 / / 0
Nie. Ale benzo i trama poznałem tutaj
Zażywa. m bardzo sporadycznie
Fanem.Fanem.nie jestem ale czasem robi Dobrze Dóbre lepiej na.na.moje od np Tramalu
Uwaga! Użytkownik topson jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.