Ciężko mi coś więcej sobie przypomnieć, bo testowałem ten związek zanim jeszcze na rynku wybiły się 3-CMC i 4-CMC.
Subiektywnie to to samo co 3-MMC z 2x większymi dawkami i znacznie bardziej obciążające organizm.
Jesli to mial pewien sklep jako synonim 3mmc to bez problemu dalo sie odroznic.
mar74 pisze:Właśnie się dziwię że niema tego żaden vendor w ofercie. Kiedyś próbowałem beżowego sortu i był ok. Pewnie kryształ z dobrej syntezy byłby jeszcze lepszy. Wiesz może Arturo jak ma się wyzwalanie dopa. i sero.
O jakich konkretnie efektach ubocznych tutaj mówimy?
SRTN pisze:Ty nie jesteś przećpany wcale, 5g w jedną nockę, nie no co Ty, wcale przećpany nie jesteś :nuts:necrokarol pisze:dziwne ja miałem sorcik od pojedynczego
5g poszło w nockę
ale działało bardzo podobnie do 3mmc tylko dawki były zdecydowanie większe
generalnie tu większość jest przećpana chyba :D
Ludzie, dajcie info jak tam to coś klepie, czy jest dalej takie nieobliczalne, że raz kopnie, a raz nie. Bo za pierwszym razem identycznie jak trójka mnie klepło, a za drugim wcale. Gdyby klepało normalnie, to byłby to najlepszy zamiennik trójeczki.
nie wiem czy umiesz czytać ze zrozumieniem ale "poszło 5g w jedną noc "-gdzie tu widzisz info że ja sam to przerobiłem ??
od roku nie miałem z tym odczynnikiem styczności
Punks
nienot
Dead
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.