Ciężko mi coś więcej sobie przypomnieć, bo testowałem ten związek zanim jeszcze na rynku wybiły się 3-CMC i 4-CMC.
Subiektywnie to to samo co 3-MMC z 2x większymi dawkami i znacznie bardziej obciążające organizm.
Jesli to mial pewien sklep jako synonim 3mmc to bez problemu dalo sie odroznic.
mar74 pisze:Właśnie się dziwię że niema tego żaden vendor w ofercie. Kiedyś próbowałem beżowego sortu i był ok. Pewnie kryształ z dobrej syntezy byłby jeszcze lepszy. Wiesz może Arturo jak ma się wyzwalanie dopa. i sero.
O jakich konkretnie efektach ubocznych tutaj mówimy?
SRTN pisze:Ty nie jesteś przećpany wcale, 5g w jedną nockę, nie no co Ty, wcale przećpany nie jesteś :nuts:necrokarol pisze:dziwne ja miałem sorcik od pojedynczego
5g poszło w nockę
ale działało bardzo podobnie do 3mmc tylko dawki były zdecydowanie większe
generalnie tu większość jest przećpana chyba :D
Ludzie, dajcie info jak tam to coś klepie, czy jest dalej takie nieobliczalne, że raz kopnie, a raz nie. Bo za pierwszym razem identycznie jak trójka mnie klepło, a za drugim wcale. Gdyby klepało normalnie, to byłby to najlepszy zamiennik trójeczki.
nie wiem czy umiesz czytać ze zrozumieniem ale "poszło 5g w jedną noc "-gdzie tu widzisz info że ja sam to przerobiłem ??
od roku nie miałem z tym odczynnikiem styczności
Punks
nienot
Dead
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.