Ciężko mi coś więcej sobie przypomnieć, bo testowałem ten związek zanim jeszcze na rynku wybiły się 3-CMC i 4-CMC.
Subiektywnie to to samo co 3-MMC z 2x większymi dawkami i znacznie bardziej obciążające organizm.
Jesli to mial pewien sklep jako synonim 3mmc to bez problemu dalo sie odroznic.
mar74 pisze:Właśnie się dziwię że niema tego żaden vendor w ofercie. Kiedyś próbowałem beżowego sortu i był ok. Pewnie kryształ z dobrej syntezy byłby jeszcze lepszy. Wiesz może Arturo jak ma się wyzwalanie dopa. i sero.
O jakich konkretnie efektach ubocznych tutaj mówimy?
SRTN pisze:Ty nie jesteś przećpany wcale, 5g w jedną nockę, nie no co Ty, wcale przećpany nie jesteś :nuts:necrokarol pisze:dziwne ja miałem sorcik od pojedynczego
5g poszło w nockę
ale działało bardzo podobnie do 3mmc tylko dawki były zdecydowanie większe
generalnie tu większość jest przećpana chyba :D
Ludzie, dajcie info jak tam to coś klepie, czy jest dalej takie nieobliczalne, że raz kopnie, a raz nie. Bo za pierwszym razem identycznie jak trójka mnie klepło, a za drugim wcale. Gdyby klepało normalnie, to byłby to najlepszy zamiennik trójeczki.
nie wiem czy umiesz czytać ze zrozumieniem ale "poszło 5g w jedną noc "-gdzie tu widzisz info że ja sam to przerobiłem ??
od roku nie miałem z tym odczynnikiem styczności
Punks
nienot
Dead
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.