Co do tematu - może l-dopa? Nigdy nie stosowałem, ale czytałem opinie, że działa. Zajrzyj do wątku l-dopa-lewodopa-watek-ogolny-t44423.html
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
CMC daleko do euforii, bo to już narkotyk trzeciej kategorii. Bez kitu tutaj pasuje to określenie w sam raz. Stymulanty jak polska feta to speeda dajoo, a nie euforie przecież. Wiem, bo sam jestem naspeedowany właśnie i mi smutno, że nie jestem na 3MMC, czy tam innym MDMA.
A nadmiar dopaminy to schizofrenia chyba co nie?
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
SRTN pisze: A nadmiar dopaminy to schizofrenia chyba co nie?
SRTN pisze:Niby druga liga, ale kto zbierał kryształki spod biurka ten zbierał
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.