wrzucilem gram do 100ml i ok.20% sie nie rozpuscilo, plywaja jakies grudki.
Zacząć od próby uczuleniowej a później 10mg w nos? :-D
skoro mozna to waporyzowac to mozna na tym zrobic maczanke? :cheesy:
Co do maczy: topic43011.html
ja nie wiem w jakiej postaci jest ten sort, moze trzeba do freebase sprowadzic zeby palic,
Metoda podania: palenie z lufki
ilość: ok. 13/15 mg
Jestem mocno spizgany MJ, cały stuff schodzi na 2 buchy.
Nagle strach, wyjebuje mi lufke z rąk, nie wiem gdzie jestem, po co i co robie.
Serce napierdala jak pojebane, ciśnienie rozrywa głowe. STRACH i panika.
Na szybkości alpra, inne benzo, hydroksyzyna, i migusiem do łóżka, potężne schizy, właściwie to żegnałem się z życiem, no cóż :D
Niby ciekawa substancja, ale trzeba uważać i to bardzo, co również słyszałem z forum ale trzeba sie było samemu przekonać.
PS. Kolega po sniffie ok.17/20 mg powiedział, że za grubo, i się zgrzygał.
eso pisze:zrobilem tego w nocy w 2h ok. 60mg, rozpuszczone w spirolu i wrzucane pod jezyk a potem polykane. efekty byly bardzo subtelene, do tego palilem maczanke z mmb-chminaca i zadnej kary nie dostalem ani nic.
skoro mozna to waporyzowac to mozna na tym zrobic maczanke? :cheesy:
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.