ostatniego dnia pobytu w NL kolezanka przeczytala w informatorze turystycznym "don't buy drugs at Red Red light district - all of them are fake!
Ma ktos jakis pomysl jak zlapac prawdziwego dilera? mam znajomych w amsterdamie ale nie dosc dobrych zeby ich prosic zeby zalatwili mi kokaine :P
Czy kupowanie w sklepach internetowych (niektóre są dość znane) jest bezpieczne (i nie wiem czy legalne ...)? Ktoś z was kupował w ten sposób? Czy bezpiecznie jest podawać dane?
Czy i jakie jest wtedy ryzyko - co najbezpieczniej zamawiać?
A może lepiej po prostu wybrać się kiedyś na wycieczkę? Naprawdę można tam kupować psychodeliczne produkty (np. naprawdę mocne grzyby) bez ograniczeń?
Aha - i jak jest w Holandii z takimi fajnymi środkami, jak ketamina czy inne syntetyczne dysocjanty? Bo u nas to kiepski dostęp jest, chyba że ma się kumpla weterynarza... Ale może tam jest to legalne? Nie doszukałem się info akurat o ketaminie.
Pozdrawiam! ;)
tw.agent pisze: Czy kupowanie w sklepach internetowych (niektóre są dość znane) jest bezpieczne (i nie wiem czy legalne ...)? Ktoś z was kupował w ten sposób? Czy bezpiecznie jest podawać dane?
Czy i jakie jest wtedy ryzyko - co najbezpieczniej zamawiać?
Szczerze polecam.
Mimo, że jestem w Holandii, mieszkam w tej jej części, gdzie z czymś innym niż zielone ciężko. Miałem fajnego dostawcę kryształów, ale zgarnęli go.... Czy ktoś ma jakieś kontakty na północy Holandii....?
Feel Oz-Off pisze: Joł!
Mimo, że jestem w Holandii, mieszkam w tej jej części, gdzie z czymś innym niż zielone ciężko.
zrytyberet pisze:I bardzo dobrze widocznie nie umiesz docenić darów HolandiiFeel Oz-Off pisze: Joł!
Mimo, że jestem w Holandii, mieszkam w tej jej części, gdzie z czymś innym niż zielone ciężko.
lechu91 pisze: Ciesz się z tego co masz ;-)
Nie wiedzialem, ze pytajac o jedna rzecz, zamiast odpowiedzi dostane dobre rady i nieprzyjazne komenty... :-O
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.