ostatniego dnia pobytu w NL kolezanka przeczytala w informatorze turystycznym "don't buy drugs at Red Red light district - all of them are fake!
Ma ktos jakis pomysl jak zlapac prawdziwego dilera? mam znajomych w amsterdamie ale nie dosc dobrych zeby ich prosic zeby zalatwili mi kokaine :P
Czy kupowanie w sklepach internetowych (niektóre są dość znane) jest bezpieczne (i nie wiem czy legalne ...)? Ktoś z was kupował w ten sposób? Czy bezpiecznie jest podawać dane?
Czy i jakie jest wtedy ryzyko - co najbezpieczniej zamawiać?
A może lepiej po prostu wybrać się kiedyś na wycieczkę? Naprawdę można tam kupować psychodeliczne produkty (np. naprawdę mocne grzyby) bez ograniczeń?
Aha - i jak jest w Holandii z takimi fajnymi środkami, jak ketamina czy inne syntetyczne dysocjanty? Bo u nas to kiepski dostęp jest, chyba że ma się kumpla weterynarza... Ale może tam jest to legalne? Nie doszukałem się info akurat o ketaminie.
Pozdrawiam! ;)
tw.agent pisze: Czy kupowanie w sklepach internetowych (niektóre są dość znane) jest bezpieczne (i nie wiem czy legalne ...)? Ktoś z was kupował w ten sposób? Czy bezpiecznie jest podawać dane?
Czy i jakie jest wtedy ryzyko - co najbezpieczniej zamawiać?
Szczerze polecam.
Mimo, że jestem w Holandii, mieszkam w tej jej części, gdzie z czymś innym niż zielone ciężko. Miałem fajnego dostawcę kryształów, ale zgarnęli go.... Czy ktoś ma jakieś kontakty na północy Holandii....?
Feel Oz-Off pisze: Joł!
Mimo, że jestem w Holandii, mieszkam w tej jej części, gdzie z czymś innym niż zielone ciężko.
zrytyberet pisze:I bardzo dobrze widocznie nie umiesz docenić darów HolandiiFeel Oz-Off pisze: Joł!
Mimo, że jestem w Holandii, mieszkam w tej jej części, gdzie z czymś innym niż zielone ciężko.
lechu91 pisze: Ciesz się z tego co masz ;-)
Nie wiedzialem, ze pytajac o jedna rzecz, zamiast odpowiedzi dostane dobre rady i nieprzyjazne komenty... :-O
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.