Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Lorrenzo pisze:O tym, że przebita na GBL był niezła każdy wie. Skoro BDO jest gorsze powinno być tańsze. Ktoś wie jak tu sprawy się maja? Ciekawi mnie to, bo jestem ciekaw przyszłości rynku tego produktu. Ceny spadną? Jak wspomniałem BDO jest nie ekonomiczne i trzeba więcej go dawkować także 100ml BDO nie równe 100ml GBL a ceny są jakie są.
Lorrenzo pisze:Pisałem tu samym BDO i jego efektach. Nie mixie BDO z alkoholem który potrafi zmienić całkowicie profil działania. Druga sprawa... Pisząc "alko" masz tu namyśli pare piw? flaszke? a może opracowanie rudej na bombie BDO? Każdy miks zmienia efekt: Moczopędności, apetytu, libido czy jak wspomniałeś snu/zasypiania ;)
london5 pisze:Totalny brak smaku, a zawszę piję z kranówą. Wkurwia, bo smak gbl bardzo lubiłem.
Powtarzam, bo to ważna informacja, jak ktoś nie ma szczykafki : ta czarna nakręteczka mieści równo 3ml Budyniu (Butanondiolu).
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
2x 2ML w dlugich odstepach czasu i ekran sie trzesie normlanie jak po gblsie
Jest git :D
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
A i ktoś wcześniej pytał czemu wylałem końcówkę gbla - bo "rzucam to". Ta yhy
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.