Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 714 / 46 / 0
Lorrenzo pisze:
O tym, że przebita na GBL był niezła każdy wie. Skoro BDO jest gorsze powinno być tańsze. Ktoś wie jak tu sprawy się maja? Ciekawi mnie to, bo jestem ciekaw przyszłości rynku tego produktu. Ceny spadną? Jak wspomniałem BDO jest nie ekonomiczne i trzeba więcej go dawkować także 100ml BDO nie równe 100ml GBL a ceny są jakie są.
Spokojnie, powinno się rozkręcić. Póki co BDO jest legalne, a jeden vendor zaczął sprzedawać i przecierać szlaki. Niedługo otwiera się drugi, zdaje się że tańszy choć trzeba by porównac koszty wysyłki i bonusów, bo to się po swojemu kalkuluje.
  • 1794 / 124 / 0
Lorrenzo pisze:
Pisałem tu samym BDO i jego efektach. Nie mixie BDO z alkoholem który potrafi zmienić całkowicie profil działania. Druga sprawa... Pisząc "alko" masz tu namyśli pare piw? flaszke? a może opracowanie rudej na bombie BDO? Każdy miks zmienia efekt: Moczopędności, apetytu, libido czy jak wspomniałeś snu/zasypiania ;)
No fakt, nie napisałem. Parę piwerek 7% (Strzelce z CPNu), chyba 5 sztuk. Ale to już było wiele godzin po ostatniej dawce Budyniu. Ostatnia polewka o 15:30, dość spora, odcięło mnie do 16:15, potem już nie polewałem. Dopiero koło 21-22 zacząłem piwkować, wcześniej nic. Spać mi się nie chciało zanim zacząłem (wyraźna różnica w stosunku do trzeźwych wieczorów), stymulacja w stylu DXMu, czyli dość słaba, ale wystarczająca, żeby nie zasnąć. Cosik jakby sporawo serotoniny? Humorek lepszy niż na trzeźwo. Trochę to dziwne, bo po gieblu chyba dopaminę wyrzucało, nie? A tu na 90% sero.
london5 pisze:
Totalny brak smaku, a zawszę piję z kranówą. Wkurwia, bo smak gbl bardzo lubiłem.
Ty to jednak pojebany jesteś %-D.

Powtarzam, bo to ważna informacja, jak ktoś nie ma szczykafki : ta czarna nakręteczka mieści równo 3ml Budyniu (Butanondiolu).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 97 / 4 / 0
To ja mam inne pytanie. Ciekawe czy da sie z tego zrobic nie giebla a gąbki bezposrednio :)
  • 506 / 109 / 0
ostatnie zamówienie przyszło w kostkach lodu, okazało się, że to coś zamarza w temp. 18 stopni :D
  • 234 / 11 / 0
BDO jest metabolizowane do GHB przez te same enzymy które metabolizują alkohol. Już samo to powinno coś mówić na temat większej szkodliwości od GBL. Dodatkowo miksowanie tego z alkoholem może być o wiele bardziej szkodliwe niż w przypadku GBL.
  • 747 / 38 / 0
Kto w ogole gadał kocopały ze budyn jest lzejszy i nie rzuca o ziemie
2x 2ML w dlugich odstepach czasu i ekran sie trzesie normlanie jak po gblsie
Jest git :D
  • 747 / 38 / 0
A nawet lepiej, odcieło mnie %-D
  • 1794 / 124 / 0
Mnie też odcięło 3 razy, ale nie było to nic przyjemnego, tzn. tuż przed odcięciem czułem się nadal niedojebany; chociaż przy gieblu w ciągu też to występowało, to na początku zabawy zawsze GBL kopał mocarnie.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 954 / 52 / 0
Jak vendor nie zawiedzie to w końcu będę miał okazję stestować w piątek/sobotę. Kurwa w końcu. Jak mi brak giebla, oby to poklepało jak oczekuję. Już dawno nie szamałem nic w ciągu, a szkoda %-D.
A i ktoś wcześniej pytał czemu wylałem końcówkę gbla - bo "rzucam to". Ta yhy
  • 5815 / 1202 / 43
Poszło ostatnie 3ml. Szkoda, bo nawet fajnie było. Z braku giebla będę chlał to. Daję znak jakości [H] - london5.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.