Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Juma, mam coś podobnego do tej pory z gwiazdami czy nieregularnymi wzorkami, wystarczy nawet porowata ściana czy cieniowane panele. Jak na dłuższą chwilę 'rozluźnię' oczy i nie będę mrugać ani skupiać wzroku na innym punkcie, to na obrzeżach pola widzenia aktualnie widziane elementy zaczną się, hm, glitchować. Nie jest to uciążliwe, biorę to za HPPD (łagodną formę, bo miewałam jeszcze szum optyczny) i traktuję raczej jako ciekawostkę. ;)
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Ja od małego mam kolorowe "plamki", ziarnistość obrazu (jak byłem mały myślałem, że wszyscy to widzą i jest to powietrze :D jego atomy). Jak patrzę na jakiś refleks światła na mokrej powierzchni w nocy (np. samchody po deszczu) to w środku widzę ciemność a wkoło taką jakby aureolę światła i tęczę (możliwe, że jaskra). A jak idę po chodniku i patrzę "pod nogi" bez ruszania gałkami ocznymi to wszystkie linie drgają/wibrują. Jak spojrzę na jakiś przedmiot, a otoczenie jest jaśniejsze niż on to wszystko wkoło zlewa mi się w taką wielokolorową plamę
Moje oczy są popierdolone
Podziel się posiłkiem, chamie
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.