Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
UWAGA ! Powyższy mix grozi zespołem serotoninowym, więc zalecam bardzo dużą ostrożność przy jego stosowaniu - tur3k
Lepiej weź coś dopaminowego, jak już musisz mixować.
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Jak juz to cos z fa/fma.
Pytanie mial ktos miedawno moze mdai w krysztale ?
Brazowy... Slodki...
bylo bardzo fajnie 3h fazy okolo siedzenia na kanapie i bezwladu :))
donosowo
nie wiem
bez roznicy czuje tylko trojke.
miks 50% 50% okolo bo chuj wie ile to wazaylo ale kupki byly takie same
To marnotrawstwo i głupota w jednym.
I Ty się dziwisz,że mdai nie działa
Szkoda gadać...
:yay:
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.