Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1817 / 107 / 0
Warto. Dobre MDAI i dobre 4fma to świetny mix. Spróbuj, nie powinieneś żałować. ;)

UWAGA ! Powyższy mix grozi zespołem serotoninowym, więc zalecam bardzo dużą ostrożność przy jego stosowaniu - tur3k
  • 24 / 1 / 0
A czy przypadkiem ten miks nie jest gwarantowanym ZS? xD
#YOLO
  • 1957 / 230 / 0
W dużych dawkach masz gwarancję. %-D

Lepiej weź coś dopaminowego, jak już musisz mixować.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 107 / 0
Bez przesady, jeśli nie będziesz dorzucał nie wiadomo ile razy to żaden zespół serotoninowy ci nie grozi, do tego miksu możesz dorzucić jeszcze odrobinę jakiegoś stymulanta.
  • 1121 / 153 / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: WRB »
Eliot nie patrz na wszystko przez pryzmat Twojej przećpanej głowy. Może chłopak dopiero zaczyna, a Twoje pomysły i dawki mogłyby go rozkurwić :wall: Polecam do mixu hexena, tylko musisz w trafić na dobry sort.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 1676 / 106 / 0
Hexen by mi zepsul cala radosc.
Jak juz to cos z fa/fma.
Pytanie mial ktos miedawno moze mdai w krysztale ?
Brazowy... Slodki...
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1993 / 490 / 0
No słodkiego kryształu MDxx to jak żyje jeszcze nie spotkałem. Być może z jakimś wypełniaczem jest, który stanowi substancję pomocniczą aby stworzyć kryształ. Wykazuje to aktywność?
  • 447 / 50 / 0
o.7g wrzucone do japnie

bylo bardzo fajnie 3h fazy okolo siedzenia na kanapie i bezwladu :))
  • 447 / 50 / 0
3cmc + mdai
donosowo
nie wiem
bez roznicy czuje tylko trojke.
miks 50% 50% okolo bo chuj wie ile to wazaylo ale kupki byly takie same
  • 623 / 22 / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: Vida »
Pakować mdai do nosa :) Może przestań już ćpać bo jak zaczynasz robić takie rzeczy to zaczynam wątpić w ćpunów.
To marnotrawstwo i głupota w jednym.
I Ty się dziwisz,że mdai nie działa
Szkoda gadać...
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.