wesprzyjta mnie... łuuu :-( albo usuńcie ten temat xD
ale generalnie znam ten bol garbata anielico.
Garden dziękuję... :huh:
terroristo - tzn. że miewasz stany, w których masz wrażenie że jesteś zupełnie sam? Masz wrażenie że wszystko co zrobiłeś robisz i masz zamiar zrobić jest o cipkę rozklekotać bo i tak nikt tego nie zauważył czy nie zauważy? Myślisz o tym że nie masz do kogo ryja (kurwa :-( ) otworzyć? ... że jesteś marną papką która nadaje się do spuszczenia w kiblu? Ze nikt cię nie kocha? :'(
Masz ochotę sie przytulić i wysmarkać komuś w rękaw?
Chuj, dupa, pizda, cycki! Idę spać :'(
kTo MnIe PoCiEsZy ?
PoZdRoOoFki
Że ZyCiE JeSt PiEkUeM
WsAdZ gLoWe Do KiBlA
I pShYtShAsNiJ dEkLeM.
don skuninhos pisze: KuFfA ... nIe PoMoGlO ]
<PsHyToOl>
A mOsHe TeRaSh?
dzięks...
twardziele kurwa mać xD
Tylko ja, czerwone wino i giecik... i muzyka, gra lub jakiś film...
(no i co że nie na temat?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."