wesprzyjta mnie... łuuu :-( albo usuńcie ten temat xD
ale generalnie znam ten bol garbata anielico.
Garden dziękuję... :huh:
terroristo - tzn. że miewasz stany, w których masz wrażenie że jesteś zupełnie sam? Masz wrażenie że wszystko co zrobiłeś robisz i masz zamiar zrobić jest o cipkę rozklekotać bo i tak nikt tego nie zauważył czy nie zauważy? Myślisz o tym że nie masz do kogo ryja (kurwa :-( ) otworzyć? ... że jesteś marną papką która nadaje się do spuszczenia w kiblu? Ze nikt cię nie kocha? :'(
Masz ochotę sie przytulić i wysmarkać komuś w rękaw?
Chuj, dupa, pizda, cycki! Idę spać :'(
kTo MnIe PoCiEsZy ?
PoZdRoOoFki
Że ZyCiE JeSt PiEkUeM
WsAdZ gLoWe Do KiBlA
I pShYtShAsNiJ dEkLeM.
don skuninhos pisze: KuFfA ... nIe PoMoGlO ]
<PsHyToOl>
A mOsHe TeRaSh?
dzięks...
twardziele kurwa mać xD
Tylko ja, czerwone wino i giecik... i muzyka, gra lub jakiś film...
(no i co że nie na temat?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.