wesprzyjta mnie... łuuu :-( albo usuńcie ten temat xD
ale generalnie znam ten bol garbata anielico.
Garden dziękuję... :huh:
terroristo - tzn. że miewasz stany, w których masz wrażenie że jesteś zupełnie sam? Masz wrażenie że wszystko co zrobiłeś robisz i masz zamiar zrobić jest o cipkę rozklekotać bo i tak nikt tego nie zauważył czy nie zauważy? Myślisz o tym że nie masz do kogo ryja (kurwa :-( ) otworzyć? ... że jesteś marną papką która nadaje się do spuszczenia w kiblu? Ze nikt cię nie kocha? :'(
Masz ochotę sie przytulić i wysmarkać komuś w rękaw?
Chuj, dupa, pizda, cycki! Idę spać :'(
kTo MnIe PoCiEsZy ?
PoZdRoOoFki
Że ZyCiE JeSt PiEkUeM
WsAdZ gLoWe Do KiBlA
I pShYtShAsNiJ dEkLeM.
don skuninhos pisze: KuFfA ... nIe PoMoGlO ]
<PsHyToOl>
A mOsHe TeRaSh?
dzięks...
twardziele kurwa mać xD
Tylko ja, czerwone wino i giecik... i muzyka, gra lub jakiś film...
(no i co że nie na temat?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.