20 najtaniej widzialem za chyba 12,49 albo 12,99 juz nie pamietam.
Za 10 tabsow placilem najmniej 5,90 rok temu, teraz cena podskoczyla o zlotowke
i jedną taką wybraną gdzie za 14.40 od razu podają mi dwupak :)
więc jak widziecie za równe 20zł mam 3 paki :D
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Co do cen to obecnie przebywam w mieście inspiracji i z Tjoko odbywa się to tak: całodobówki ~ 14-16 zł/20 tabl. (o mniejsze nie pytałam), osiedlówki: ~ 8 zł/10 tabl., osiedla w centrum/apty w marketach: 12 zł/20 tabl., ścisłe centrum: jak w całodobowych. O Antka nie pytałam, ale dostałam ostatnim razem, gdym grzała i zdradzono mi, że chodzi po 12 do 15 złociszy.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.