Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 138 / 1 / 0
Nie bój się daj się ponieść ;)
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 12 / 0
Ja najmniej zaplacilem ponad 6zl gdzies w Warszawie na Wilanowie, a tak to zazwyczaj koło ósemki, zazdroszcze ze mozesz kupić po 5,6o :D Kiedyś w Dr.Max, 11zł chcieli ode mnie za 10 tabletek :-D
20 najtaniej widzialem za chyba 12,49 albo 12,99 juz nie pamietam.
  • 1683 / 126 / 0
W pewnej aptece o nazwie AVENA 20 tabsow kosztowalo 12zł a 10 tabsow 11zł
Za 10 tabsow placilem najmniej 5,90 rok temu, teraz cena podskoczyla o zlotowke
  • 2883 / 303 / 0
no ja mam tylko jedną taką wybraną
i jedną taką wybraną gdzie za 14.40 od razu podają mi dwupak :)
więc jak widziecie za równe 20zł mam 3 paki :D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1670 / 306 / 0
W mojej Aptece Z Łaski Bożej Mi Panującej, Thiocodin 20 14zł równiótko. Właśnie wróciłem z łowów oraz zadowolony obserwuję progres trackingu mego klonazolamu %-D Może jutro już dotrze i otworzą się wrota niebios przypału...
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1509 / 223 / 0
Niechaj zostanę zwyzywana (koło dupy mi to lata), ale ni chuja nie wierzę we wpierdalanie 12 pak Tjokodynu dziennie.

Co do cen to obecnie przebywam w mieście inspiracji i z Tjoko odbywa się to tak: całodobówki ~ 14-16 zł/20 tabl. (o mniejsze nie pytałam), osiedlówki: ~ 8 zł/10 tabl., osiedla w centrum/apty w marketach: 12 zł/20 tabl., ścisłe centrum: jak w całodobowych. O Antka nie pytałam, ale dostałam ostatnim razem, gdym grzała i zdradzono mi, że chodzi po 12 do 15 złociszy.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 423 / 12 / 0
Czemu miałbym Cie wyzywać Ty Kurwo jebana ? :D :D :D Weź mnie nie zawstydzaj, bo jak tak mówisz to jeszcze bardziej mi wstyd.
  • 1509 / 223 / 0
Postaraj się bardziej, kurwiu, "kurwa jebana" jest za bardzo podstawówkowo-oklepana. * :
  • 2883 / 303 / 0
SPOKÓJ MI TU W KNAJPIE BO ZARAZ JOOM ZAMKNĘ
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1509 / 223 / 0
Ty to se możesz. Drzwi od swojego pokoju chyba zamknąć!!!11111111 :)
Zablokowany
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.