20 najtaniej widzialem za chyba 12,49 albo 12,99 juz nie pamietam.
Za 10 tabsow placilem najmniej 5,90 rok temu, teraz cena podskoczyla o zlotowke
i jedną taką wybraną gdzie za 14.40 od razu podają mi dwupak :)
więc jak widziecie za równe 20zł mam 3 paki :D
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Co do cen to obecnie przebywam w mieście inspiracji i z Tjoko odbywa się to tak: całodobówki ~ 14-16 zł/20 tabl. (o mniejsze nie pytałam), osiedlówki: ~ 8 zł/10 tabl., osiedla w centrum/apty w marketach: 12 zł/20 tabl., ścisłe centrum: jak w całodobowych. O Antka nie pytałam, ale dostałam ostatnim razem, gdym grzała i zdradzono mi, że chodzi po 12 do 15 złociszy.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.