Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2008 / 495 / 0
Tak po 4-6 godzinach od zarzucenia możesz iść spać.
  • 3406 / 534 / 0
Taa 2C-C, taki tam pizdryk w zwykłej dawce, ale jest jakieś tam oczyszczanie umysłu, kiedyś pierdolnę tego pod hight+, a co mi tam.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 319 / 7 / 0
Jest fajny na ambitniejsze imprezy muzyczne - idealny balans pomiędzy psychodelią, a ogarnianiem.
  • 3406 / 534 / 0
Spoko spoko, coś tam wyciągnąłem :D naprawdę sajko jest spoko w chuj nie.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 370 / 110 / 2
Nie spodobała mi sie ta substancja. Zjadłem 50 mg oralnie i fajerwerkow nie było, a nie miałem tolerki. Na wejsciu nudnosci i rzyganie.
Po peaku dorzuciłem 20 mg donosowo i odradzam te droge administracji. Piecze z opoznieniem! Na poczatku wydaje sie że proch wchodzi gładko, a potem jak mnie nie pierdolneło to myślałem że mi nos odpadnie. Chodziłem po mieszkaniu i płakałem, a potem znowu sie porzygałem. Nie rzygałem po 2cb ani 2ct7, a po tym tak.
Wizualnie spoko ale nie zachwyca. Czas działania zamknął sie w 4h. Na plus to że łatwo można zasnąć po tych fenylkach.Z ostało mi tego z 40 mg to komuś znajomemu oddam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.