Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2001 / 492 / 0
Tak po 4-6 godzinach od zarzucenia możesz iść spać.
  • 3406 / 534 / 0
Taa 2C-C, taki tam pizdryk w zwykłej dawce, ale jest jakieś tam oczyszczanie umysłu, kiedyś pierdolnę tego pod hight+, a co mi tam.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 319 / 7 / 0
Jest fajny na ambitniejsze imprezy muzyczne - idealny balans pomiędzy psychodelią, a ogarnianiem.
  • 3406 / 534 / 0
Spoko spoko, coś tam wyciągnąłem :D naprawdę sajko jest spoko w chuj nie.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 339 / 104 / 2
Nie spodobała mi sie ta substancja. Zjadłem 50 mg oralnie i fajerwerkow nie było, a nie miałem tolerki. Na wejsciu nudnosci i rzyganie.
Po peaku dorzuciłem 20 mg donosowo i odradzam te droge administracji. Piecze z opoznieniem! Na poczatku wydaje sie że proch wchodzi gładko, a potem jak mnie nie pierdolneło to myślałem że mi nos odpadnie. Chodziłem po mieszkaniu i płakałem, a potem znowu sie porzygałem. Nie rzygałem po 2cb ani 2ct7, a po tym tak.
Wizualnie spoko ale nie zachwyca. Czas działania zamknął sie w 4h. Na plus to że łatwo można zasnąć po tych fenylkach.Z ostało mi tego z 40 mg to komuś znajomemu oddam.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."