Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1993 / 490 / 0
Tak po 4-6 godzinach od zarzucenia możesz iść spać.
  • 3406 / 534 / 0
Taa 2C-C, taki tam pizdryk w zwykłej dawce, ale jest jakieś tam oczyszczanie umysłu, kiedyś pierdolnę tego pod hight+, a co mi tam.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 319 / 7 / 0
Jest fajny na ambitniejsze imprezy muzyczne - idealny balans pomiędzy psychodelią, a ogarnianiem.
  • 3406 / 534 / 0
Spoko spoko, coś tam wyciągnąłem :D naprawdę sajko jest spoko w chuj nie.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 328 / 100 / 2
Nie spodobała mi sie ta substancja. Zjadłem 50 mg oralnie i fajerwerkow nie było, a nie miałem tolerki. Na wejsciu nudnosci i rzyganie.
Po peaku dorzuciłem 20 mg donosowo i odradzam te droge administracji. Piecze z opoznieniem! Na poczatku wydaje sie że proch wchodzi gładko, a potem jak mnie nie pierdolneło to myślałem że mi nos odpadnie. Chodziłem po mieszkaniu i płakałem, a potem znowu sie porzygałem. Nie rzygałem po 2cb ani 2ct7, a po tym tak.
Wizualnie spoko ale nie zachwyca. Czas działania zamknął sie w 4h. Na plus to że łatwo można zasnąć po tych fenylkach.Z ostało mi tego z 40 mg to komuś znajomemu oddam.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.