Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Powód jest taki (tak mi powiedział koleś od którego dostałem tą fete) że podczas produkcji amfetaminy ci którzy ją wytwarzali użyli innego składnika przez który ścierwo nie miało mocy.
Po prostu pospieszyli się żeby zarobić pieniążki kosztem jakości (a feta która nie klepie tak czy siak się sprzeda tylko dużo wolniej, podobnie kiedyś było u nas z haszyszem który nie miał mocy - był wilgotny, zbity jak plastelina i też chujowo śmierdział).
ale pewnie nic nie pomoże chyba ,że się ja zmiesza z normalną fetą ;-)
u mnie to gówno w wakacje było^^ innej dostać nie mozna bylo ;D normalnie przymusowy odwyk xD bo szkoda kasy na to bylo ;p
pzdr ;)
nam kolo mówił że nie dodali jednego składnika przy produkcji i odradzał zakup, ale co niektórzy ostro sie sparzyli, teraz jest ok.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.