Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 566 / 29 / 0
Witam. Pojawiło się nowe benzo. Wie ktoś coś o tym?

Nazwa: 6-(2-fluorophenyl)-1-methyl-8-nitro-4H-benzo[f][1,2,4]triazolo[4,3-a][1,4]diazepine

C17H12FN5O2

Tabsy są po 0.5mg czyli dawkowanie musi być bardzo niskie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rchiro the best
  • 566 / 29 / 0
Oby to benzo pojawiło się szybko w Polsce. Bo naprawdę.podbipa moje serce
rchiro the best
  • 179 / 9 / 0
Podobno dawkowanie jest 2 lub3 razy mniejsze niż w przypadku klonazolamu. Jeżeli wejdzie na rynek będzie prawdziwym hitem, ale tylko dla bardzo doświadczonych użytkowników benzo. Mało doświadczeni na pewno doświadczą prawdziwej teleportacji w czasie i przestrzeni, szczególnie w miksie z alko.
  • 1130 / 48 / 0
Jakby zolam Wam nie wystarczyl do upadlania tych resztek czlowieczenstwa, ktore szczrze wierze, ze jeszcze posiadacie %-D...
  • 566 / 29 / 0
Właśnie dawkowanie jest bardzo małe. Zjadłem 0.20mg na dwa razy. W odstępie czasowym 1.5h i po drugiej dawce napilem się parę łyków piwa to film miałem zerwany. A w benzo świeży nie jestem. Akcje po tym były masakryczne. Aż ciężko pojąć, że człowiek może takie rzeczy robić :D hit? To pierdolony cud rekreacji i dokręcania śrub w głowie. Myślałem że nic nie przebije klonazolamu, myliłem się.
rchiro the best
  • 179 / 9 / 0
Właśnie dawkowanie jest bardzo małe. Zjadłem 0.20mg na dwa razy.
Na jakim poziomie jest twoja tolerancja na benzo?
  • 566 / 29 / 0
Mam sporą tolerancję. Bo eti dopiero 2.5mg/3mg mnie dopiero usypia bez stimów. A klonazolam jem na raz 0.6mg i działa czasem dobrze a czasem za mało. 2/3 razy na tydzień jadłem. Teraz od kąd spróbowałem flunitrazolamu nie jadłem benzo żadnego. Bo naprawdę podobno zrobiłem ciekawe rzeczy po tym benzo...
rchiro the best
  • 1660 / 300 / 0
No no, nieustraszeni chemicy stworzyli nowe ultrabenzo :cool: Biorąc pod uwagę co się po klonazolamie dzieje i jak szybko uzależnia, to raczej bałbym się tego próbować. Na pewno powoduje ogromną tolerancję :-/

@up 2/3mg etizolamu nazywasz sporą tolerką? To jest nic chłopie, ja wrzucałem po 10mg dla dobrej bani :blush: Mnie żadne benzo nie usypia, z wyjątkiem alprazolamu (w sensie, nie zmusza do snu, bo jeżeli chodzi o wspomaganie zasypiania to wszystkie działają). Ta grupa leków mnie pobudza jak opio, ale, oczywiście, na swój, szalony sposób.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 566 / 29 / 0
Dla mnie to dużo. Bo ciągów nie mam. Teraz mam juz 2 tygodnie przerwy prawie od benzo. Dopiero w sierpniu zapodam flunzolam bez alko. I zobaczymy czy też amnezja będzie.
Eti zaczynałem od 0.4 i nie dorzucalem. Więc tolerancja rosła i rosła. 10mg eti to już jest dużo. Tylko że ja benzo nie jadam dla bani tylko po to żeby działały jak należy.

Po tym benzo naprawdę nie spodziewałem się jakiegoś wypierdolu w dawkach 0.2mg skoro clonazolam w 0.6mg działał już i żadnych utrat pamięci czy przypałow nie miałem. Jak ktoś ma mała tolerancję to dawka 0.05mg na początek będzie najlepsza. Przestrzegam przed kurewska mocą tego benzo!
rchiro the best
  • 66 / 1 / 0
Mam info, ze pare probek pojawi sie u vendora ktory, jest w tej chwili w stagnacji, wiadomo o kogo chodzi : )
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.