Nazwa: 6-(2-fluorophenyl)-1-methyl-8-nitro-4H-benzo[f][1,2,4]triazolo[4,3-a][1,4]diazepine
C17H12FN5O2
Tabsy są po 0.5mg czyli dawkowanie musi być bardzo niskie.
Właśnie dawkowanie jest bardzo małe. Zjadłem 0.20mg na dwa razy.
@up 2/3mg etizolamu nazywasz sporą tolerką? To jest nic chłopie, ja wrzucałem po 10mg dla dobrej bani
Eti zaczynałem od 0.4 i nie dorzucalem. Więc tolerancja rosła i rosła. 10mg eti to już jest dużo. Tylko że ja benzo nie jadam dla bani tylko po to żeby działały jak należy.
Po tym benzo naprawdę nie spodziewałem się jakiegoś wypierdolu w dawkach 0.2mg skoro clonazolam w 0.6mg działał już i żadnych utrat pamięci czy przypałow nie miałem. Jak ktoś ma mała tolerancję to dawka 0.05mg na początek będzie najlepsza. Przestrzegam przed kurewska mocą tego benzo!
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.