Mam takie pytanie, chcę się dowiedzieć na przyszłość - czy zioło można żuć, tak jak Szałwię teoretycznie można, i jak to robić dokladnie aby uzyskać należyty efekt? Jestem przeciwnikiem palenia czegokolwiek, a tym bardziej ja sam nie chcialbym niczego palić. Tytoniu też. To zdecydowanie zbyt szkodliwe. :/
Pozdrawiam. :)
Nie kumam po co jesc.. jak zapalisz blanta np. raz w miesiacu to tylko na zdrowie wyjdzie :)
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
bLaNtOnAtOr: niektórzy po prostu nie potrafią się zaciągać. dlatego też planuję zrobić niedługo masełko, coby moje dziewcze poczuło co takiego mnie w zielu kręci.:] zresztą - naprawdę jesteś w stanie zapalić tylko raz w miesiącu jak masz towar?:> u mnie 'raz dziennie' to i tak spore poświęcenie.:P
THC nie potrzebuje wysokiej temperatury do uwolnienia. Zastanawia mnie tylko, co się dzieje z takim THC rozpuszczonym w tłuszczu już w naszym żołądku. Tłuszcz zostaje rozbity, a co wtedy z naszym tetrahydrokannabinolem? Any1 knows? ;]
§h¶ôňgĽéĐ.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.