Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Jakie masz postanowienia co do twojego uzależnienia?
trydzyk pisze:W tym wątku - nie na temat. Za to do neurogroove byłoby idealne!
JanPawełII pisze:Ja po LSD wkręciłem sobie, że umarłem, do tej pory mnie coś kręgosłup boli...
Umieramy po to żeby się narodzić. Dalej boli?
Słonowodna pisze:
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
JanPawełII pisze:Już nie boli. Polecam kwasa jako narkotyk, ale nie jako "coś więcej".Słonowodna pisze:
Przestań pierdolić, ibogaine też polecasz jako narkotyk ?
A co do tematu: głównie pseudogłębokie rozważania które z perspektywy czasu wydają się aż komiczne i nic nieznaczące, za to sporo dobrej energii i motywacji które udało się wcielić w życie i do dziś czerpać z tego profity. Ale czy sam kwas coś zmieni/naprawi bez minimalnego wysiłku ze strony biorącego? Wątpię.
The dream is gone
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.