Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Jakie masz postanowienia co do twojego uzależnienia?
trydzyk pisze:W tym wątku - nie na temat. Za to do neurogroove byłoby idealne!
JanPawełII pisze:Ja po LSD wkręciłem sobie, że umarłem, do tej pory mnie coś kręgosłup boli...
Umieramy po to żeby się narodzić. Dalej boli?
Słonowodna pisze:
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
JanPawełII pisze:Już nie boli. Polecam kwasa jako narkotyk, ale nie jako "coś więcej".Słonowodna pisze:
Przestań pierdolić, ibogaine też polecasz jako narkotyk ?
A co do tematu: głównie pseudogłębokie rozważania które z perspektywy czasu wydają się aż komiczne i nic nieznaczące, za to sporo dobrej energii i motywacji które udało się wcielić w życie i do dziś czerpać z tego profity. Ale czy sam kwas coś zmieni/naprawi bez minimalnego wysiłku ze strony biorącego? Wątpię.
The dream is gone
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.