Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
staż ćpania
jeden raz-pół roku
9
2%
pół roku - rok
19
5%
rok-3 lat
77
20%
3 lata - 5 lat
92
24%
5lat- 10lat
111
29%
10lat - 15 lat
52
13%
15 lat - 20 lat
10
3%
20lat i więcej
16
4%

Liczba głosów: 386

ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Jakieś 5 lat, 2 lata weekendowego pica alko i palenia mj, później już mj każdego wieczora. Jakoś od 1,5 roku sajko gdy tylko s&s są odpowiednie i tolerka wyzerowana. Rzadko wleci jakieś benzo, czasem zolpidem ale czasem tylko ze względu na słabą dostępność, bo gdy tylko jest w zanadrzu, to raczej go nie oszczędzam, zaraz po sajko i mj jest moja ulubioną subst. Za stimami raczej nie przepadam ale zdarzyły się krótkie epziody. Dobra molly natomiast raz na "ruski rok" nie pogardzę.
  • 109 / 2 / 0
ojjj przygoda zaczęła się 6lat temu z jedna przerwa na dwa lata. nie wiem co siedzi w tych dragach ze tak do siebie ciągną :rolleyes: :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Sashimi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 5 / 0
11 rok leci ale spojrzenie już inne a więc dobór substancji jak i częstotliwość także :)
  • 48 / 9 / 0
ogolnie to bedzie juz jakies 14 lat z tego co licze. w tym kilka lat temu przerwa okolo 9 miesiecy, oraz od jakiegos roku tylko jakies wekendowe akcje raz lub dwa razy w miesiacu
  • 143 / 5 / 0
U mnie ok 11 lat. Na początku amfa, buchy, piguły, alko. Na pierwszym roku studiów miałem przerwę, potem sporadycznie dop. Znów amfa. mef, Ketony itp. tak intensywnie jakieś 1,5 roku mi towarzyszą.
"Prob­le­mem nie jest to że zażywasz nar­ko­tyki, up­ra­wiasz ha­zard, oglądasz te­lewizję, czy grasz na kom­pu­terze. Prob­lem jest kiedy już mu­sisz to robić." :old:
  • 46 / / 0
5-6 lat z jedną roczną przerwą.
  • 506 / 109 / 0
15 lat, połowa życia przećpana.
  • 1537 / 197 / 0
za mną to się ciągnie już 5 lat 1/4 życia
  • 456 / 22 / 0
Wydaje mi się, że ok 9/10 lat tylko wiadomo początki z mniejszą częstotliwością . Na szczęście to mniej niż połowa mojego życia :D
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 70 / 10 / 0
Półtora roku. Niby niedługo, ale ciekawe kiedy to się skończy. Czy po prostu powiem temu wszystkiemu ELO, czy coś niemiłego się wydarzy.
Uwaga! Użytkownik Dysozwierz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata