Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1794 / 124 / 0
No prosze, ja myslalem, ze takie rzeczy tylko w Erze, a nie bronciepaniejezusku w Polszy - a tu prosze! Faktycznie, zle mieszkam; tak jakby symetrycznie po drugiej stronie Polski, Szczecin city.

Ale krysztalek cudny. Piekny :heart:. Az by sie chcialo zajac mineraloznawstwem :cheesy:.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 43 / 3 / 0
Też ze Szczecina jestem ale na szczęście teraz na Dolnym Śląsku siedze i też mogę się takimi ładnymi widokami cieszyć :)
  • 379 / 38 / 6
wrócę do tematu " problemy z oddychaniem po meth "
tutaj odp .
Did you know that if you have used methamphetamines you are at risk for Pulmonary Hypertension
Is this the real life? Is this just fantasy?

Medikinet 40mg
Tentin 10mg
Reboksetyna 10mg
Pregabalina 450mg
alprazolam 2mg
baclofen 75mg max 1 raz w tyg. żeby przypomnieć sobie ,że życie jest spoko
  • 7 / / 0
Proszę o pomoc. Zacząłem palić metę z foli aluminiowej ale nic z tego mi nie wychodzi więc odpuszczam. Innego sprzętu do palenia nie chcę robić. Sporo zostało jej na foli, upłynniona meta zastygła i teraz pytanie czy mogę to spożyć w inny sposób ? Chciałbym to poprostu połknąć w chusteczce bo najbardziej pasuje mi ta droga podania. Może mi zaszkodzić połknięcie juz takiej podgrzewanej ? Robił ktoś tak ? Jeśli napisałem niezrozumiale to sorry ale jakoś ogarniecie o co mi chodzi :) Dzięki
  • 1794 / 124 / 0
Nic ci się nie stanie, jak to zjesz. Inna sprawa ile tam tej mety zostało po tym twoim podpalaniu...
  • 1817 / 110 / 0
Śmieszna wypowiedź, methy nie potrafisz palić, a bierzesz się za folie jak zawodowiec, a potem mówisz że twoją ulubioną droga podania jest oral. To zdecyduj w końcu ;) :D (na przyszłość polecam wciągnąć lub zjeść, bo na paleniu z folii to ty się tak znasz jak ja nie przymierzając na ... informatyce ;) :gun: ) Ha ha ha bez urazy, ale nie wiem czemu czytając ten twój wpis szczerze się uśmiałem. :D
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2016 przez eliot, łącznie zmieniany 5 razy.
  • 954 / 52 / 0
No faktycznie trochę bez sensu xD. A oral ogólnie imo to dość słaba opcja, bo działanie dłuższe, które sniffem i tak jest w chuj długie (a kiedyś się też noc kończy, nie?). Palenia nie próbowałem, ale ponoć kopie po głowie mocno - w pozytywnym sensie.
  • 379 / 38 / 6
Palona to przede wszystkim wejście - na to najbardziej czekasz . Natomiast faktem jest , że dopalać trzeba ( ma się cholerna ochotę, o! może bardziej tak) Nie każdemu takie podanie "wchodzi" .
Jak sie wkręcisz w palenie to już nosek nie daje tyle , ile na początku i brakuje wejścia , które z czasem już nie jest TYM wejściem a bardziej czymś co "zmobilizuje" do życia ( egzystencji ?) zabrzmiało trochę patetycznie , ale jeśli dzień zaczynasz od chmury i inaczej nie dasz rady to jest coś na rzeczy hmm ....
Że się tak zapytam ... dlaczego ze sreberka ? i skąd awers do palenia przy pomocy innego sprzętu ? ... bo to tak elegancko wygląda ? :rolleyes: . Pewnie sporo zmarnowało sie z ...dymkiem %-D
Is this the real life? Is this just fantasy?

Medikinet 40mg
Tentin 10mg
Reboksetyna 10mg
Pregabalina 450mg
alprazolam 2mg
baclofen 75mg max 1 raz w tyg. żeby przypomnieć sobie ,że życie jest spoko
  • 1817 / 110 / 0
Założę się że u niego to nie był żaden avers do methpipe na przykład, tylko on po prostu niczego takiego nie miał (prawdopodobnie może nawet nie wie o istnieniu ;) ) i myślał sobie (nie wiem czemu i jakim cudem) że kopcenie methy z foli to przciez musi być pikuś. ;) :D
  • 1794 / 124 / 0
Eliot poprzedni avatar bardziej mi się podobał :).

Właśnie, co z tymi meth pipe? Da się to kupić gdzieś na mieście? W sensie jest u mnie taki sklep z tytoniem, cygarami, bongami i wszelakim sprzętem do palenia. Można by tam coś takiego dostać? Jak się o to pytać (bo meth pipe zabrzmi cokolwiek dziwnie dla sprzedawczyni :P)?
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.