Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1794 / 124 / 0
No prosze, ja myslalem, ze takie rzeczy tylko w Erze, a nie bronciepaniejezusku w Polszy - a tu prosze! Faktycznie, zle mieszkam; tak jakby symetrycznie po drugiej stronie Polski, Szczecin city.

Ale krysztalek cudny. Piekny :heart:. Az by sie chcialo zajac mineraloznawstwem :cheesy:.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 43 / 3 / 0
Też ze Szczecina jestem ale na szczęście teraz na Dolnym Śląsku siedze i też mogę się takimi ładnymi widokami cieszyć :)
  • 376 / 37 / 6
wrócę do tematu " problemy z oddychaniem po meth "
tutaj odp .
Did you know that if you have used methamphetamines you are at risk for Pulmonary Hypertension
Is this the real life? Is this just fantasy?

Medikinet CR 40mg + 20IR
Tentin 10mg
Wellbutrin 300mg
Pregabalina 450mg
alprazolam 2mg
Amisan 50mg
baclofen 75mg - 1-2 x w tyg . żeby przypomnieć sobie ,że życie jest spoko
  • 7 / / 0
Proszę o pomoc. Zacząłem palić metę z foli aluminiowej ale nic z tego mi nie wychodzi więc odpuszczam. Innego sprzętu do palenia nie chcę robić. Sporo zostało jej na foli, upłynniona meta zastygła i teraz pytanie czy mogę to spożyć w inny sposób ? Chciałbym to poprostu połknąć w chusteczce bo najbardziej pasuje mi ta droga podania. Może mi zaszkodzić połknięcie juz takiej podgrzewanej ? Robił ktoś tak ? Jeśli napisałem niezrozumiale to sorry ale jakoś ogarniecie o co mi chodzi :) Dzięki
  • 1794 / 124 / 0
Nic ci się nie stanie, jak to zjesz. Inna sprawa ile tam tej mety zostało po tym twoim podpalaniu...
  • 1817 / 110 / 0
Śmieszna wypowiedź, methy nie potrafisz palić, a bierzesz się za folie jak zawodowiec, a potem mówisz że twoją ulubioną droga podania jest oral. To zdecyduj w końcu ;) :D (na przyszłość polecam wciągnąć lub zjeść, bo na paleniu z folii to ty się tak znasz jak ja nie przymierzając na ... informatyce ;) :gun: ) Ha ha ha bez urazy, ale nie wiem czemu czytając ten twój wpis szczerze się uśmiałem. :D
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2016 przez eliot, łącznie zmieniany 5 razy.
  • 954 / 52 / 0
No faktycznie trochę bez sensu xD. A oral ogólnie imo to dość słaba opcja, bo działanie dłuższe, które sniffem i tak jest w chuj długie (a kiedyś się też noc kończy, nie?). Palenia nie próbowałem, ale ponoć kopie po głowie mocno - w pozytywnym sensie.
  • 376 / 37 / 6
Palona to przede wszystkim wejście - na to najbardziej czekasz . Natomiast faktem jest , że dopalać trzeba ( ma się cholerna ochotę, o! może bardziej tak) Nie każdemu takie podanie "wchodzi" .
Jak sie wkręcisz w palenie to już nosek nie daje tyle , ile na początku i brakuje wejścia , które z czasem już nie jest TYM wejściem a bardziej czymś co "zmobilizuje" do życia ( egzystencji ?) zabrzmiało trochę patetycznie , ale jeśli dzień zaczynasz od chmury i inaczej nie dasz rady to jest coś na rzeczy hmm ....
Że się tak zapytam ... dlaczego ze sreberka ? i skąd awers do palenia przy pomocy innego sprzętu ? ... bo to tak elegancko wygląda ? :rolleyes: . Pewnie sporo zmarnowało sie z ...dymkiem %-D
Is this the real life? Is this just fantasy?

Medikinet CR 40mg + 20IR
Tentin 10mg
Wellbutrin 300mg
Pregabalina 450mg
alprazolam 2mg
Amisan 50mg
baclofen 75mg - 1-2 x w tyg . żeby przypomnieć sobie ,że życie jest spoko
  • 1817 / 110 / 0
Założę się że u niego to nie był żaden avers do methpipe na przykład, tylko on po prostu niczego takiego nie miał (prawdopodobnie może nawet nie wie o istnieniu ;) ) i myślał sobie (nie wiem czemu i jakim cudem) że kopcenie methy z foli to przciez musi być pikuś. ;) :D
  • 1794 / 124 / 0
Eliot poprzedni avatar bardziej mi się podobał :).

Właśnie, co z tymi meth pipe? Da się to kupić gdzieś na mieście? W sensie jest u mnie taki sklep z tytoniem, cygarami, bongami i wszelakim sprzętem do palenia. Można by tam coś takiego dostać? Jak się o to pytać (bo meth pipe zabrzmi cokolwiek dziwnie dla sprzedawczyni :P)?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.