Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ASAPSWAG pisze:jakieś 3 dni temu zjadłem 800 mg i wylądowałem na sorze, podobno leciała mi piana z pyska i rzucało mną jak na padaczce
To był sarkazm, ale dzięki za wyjaśnienie : )
PS> Dodam, że wypiłem 5 kaw i spaliłem całą pakę czerwonych. Może wina tego...
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Lubiłem wspomóc trampa dobrą kawką :)
Plus tolerka leci jak pojebana, wraca po dłuższej przerwie.
Wiem z doświadczenia, wyćpałem raz 1 butlę tramca i już to zdążyłem zauważyć.
zapytał czy wody chce. :nuts:
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.