Wchodzi momentalnie, jeszcze podczas palenia od razu czuć mocne efekty - u mnie zaczyna się w nogach :D
Działa dość krótko, to prawda, ale nie tyle, co 1v2. Jakoś godzinkę jest zajebiście, później działanie mocno słabnie - polecam wtedy coś zjeść, dodać sobie energii i można przypalić znowu. Dopalenie też jest git, ale utrzymuje się już krócej, jakoś do 40 minut.
Generalnie zajebista rzecz, kolory są zupełnie inne, o wiele żywsze, bardziej nasycone. Do tego, podczas jednego z tripów przedmioty, które oglądaliśmy (między innymi głośnik, butelka wody, naycznko do yerba mate itd) były kompletnie pozbawione ostrości, krawędzie były takie jakby matowe, ciężko to opisać :D
Już niedługo leci kolejne zamówienie. Boje się, że szybko mi się to znudzi. Planuje miks z baką, ciekaw jestem tego mocno.
Uho pisze:Planuje miks z baką, ciekaw jestem tego mocno.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Dzięki za przestrogę : )
EDIT: Planuję na dniach zamówić między innymi 2v2, ilex guayusa (poprzednim razem, kiedy zamawiałem, okazało się, że nie było na stanie :<) oraz gabę. Co powiecie o tej 3 pozycji? Prowadzę dość intensywny tryb, pracuję (wcześnie wstaję, o 5 nad ranem słucham śpiewu ptaków za oknem :D). Do tego studiuję zaocznie, więc często w weekendy też muszę wcześnie wstać. Często chodzę zmęczony, po pracy brak mi motywacji do ruszenia się z domu na zwykły spacer czy rower. Czy taka gaba sprawdzi się w moim przypadku? Generalnie zależy mi na lepszej regeneracji, większej motywacji i polepszeniu humoru.
Przeglądam sobie sklepik i nie wiem co jeszcze zamówić, przetestować. Polecacie coś? Myślałem o damianie, combretum, heimii itd. Co będzie najlepsze to przetestowania i nie będzie wiązało się z wielkim wydatkiem? Generalnie wszystko co można dostać w znanym nam sshopie ( :D ) i jest warte spróbowania, mile widziane!
Kanna - całkiem dobre ziółko poprawiające nastrój.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Prócz 2v2, gaby i ilexa zamówiłem także kannę 2:1, już po raz drugi, do tego parę innych rzeczy, jak guarana itd. Jako gratis wziąłem między innymi wspomnianą wcześniej Maconhe, a także damianę, Klip daggę i Silene Capensis. Już nie mogę się doczekać! : )
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.