Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Stary, masz moje pełne poparcie, jakbyś miał dobry pomysł, a ja kapitał, to bym w to zainwestował, mówię Ci hehe. A póki co trzeba po prostu uważać i nie mieszać, nie palić do wódki i pić dobrej jakości alkohol, albo taki, który już sprawdziłeś i zauważyłeś, że masz po nim mniejsze dolegliwości. Coś jest z tymi wódkami, że po jednych kac jest, a po drugich nie ma. Ja na przykład nie odczuwam go zbyt dotkliwie po Lubuski Vodka, a po większości ze średniej półki to jest masakra.
  • 1107 / 52 / 0
Czysty spirol = 0 lub minimalny kac.
Chuj na kaczych łapach
  • 104 / 14 / 0
Miałem przyjemność dwa dni grzać do oporu bimber z trzciny cukrowej.To był jedyny raz kiedy po wysokich oktanach nie miałem kacora.
  • 1 / / 0
Moja cena za recepture 2 mln zl. Zeby nie bylo kaca wódka musi imitowac inne bardziej poukladane narkotyki. Kazdy sklepowy alkohol to skondensowana wielonarkotyczna energia ktora musi rozjebac czaszke.
  • 1660 / 301 / 0
Najlepsza wódka to taka robiona ze spirytusu rektyfikowanego 95% czy 96%. Mamuśka zawsze robiła nalewki na takiej podstawie i zawsze było spoko.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 3 / / 0
Po wodce absolut zawsze minimalny kac, moze dlatego ze jest najczystsza
  • 36 / / 0
Polecam wódkę Finlandia czysta, nie zdarzyło mi się po niej chorowac
  • 134 / 22 / 0
Spróbujcie alko od dobrego bimbrownika. Teraz robią nawet czysty spirytus 96%, po rozrobieniu do tych 40% smakuje jak najwyższych lotów sklepowa (100zl+ za 0,5l).
Po umiarkowanym spożyciu brak jakichkolwiek negatywnych skutów, owszem jak się nawalisz jak swinia, to kac będzie, taki urok alkoholu, ale i tak bez porównania z tym po sklepowej.

Nie wiem co tam sypią w tych polmosach, ale nigdy juz więcej tego nie tknę.
  • 29 / 3 / 0
Nie mam kaca albo przy dużych ilościach zaledwie śladowego, jeżeli zapijam gorzałkę wodą mineralną, może być gazowana, polecam :-)
Uwaga! Użytkownik chorowitypiotrus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 1 / 0
Teraz król sie zmienił : Ogiński. Świetna wódka, kac minimalny!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.