eso pisze:swiatlo juz slusznie zauwazyl, ze fenomen 'klatwy moderatorskiej' polega na tym, ze zejscie moderatora nie przejdzie niezauwazone, co innego u kogos kto nie udziela sie tutaj codziennie. przeciez pelno userow ktorzy udzielali sie tutaj latami z dnia na dzien przestalo pisac i nikt nie wie co sie z nimi stalo.
btw, chyba nie zostal tutaj wymieniony ale kilka miesiecy temu w poszukiwanych padlo info, ze 'tomek219' nie zyje, pewnie wielu go kojarzy, udzielal sie tu sporo ok. 2 lata temu.
a co do jamedris to zyje, tyle wiem.
bardzo mocno czekam na kontakt z Jamedris, daj więcej informacji jeśli możesz
Tydzień przed jego przejściem na tamten świat widziałem się z nim. Było wszystko spoko, lato, ucieszony, że ma alfe znowu. Obiecywał już jakiś czas, że długo nie wali po kablach opio, bo zawsze jak się widzieliśmy byłem dość zmartwiony i o to wypytywałem.
Tydzień później padł ofiarą fenka, który z tego co pamiętam, w tamtym okresie miał dość niezły killing-spree. alfa i fentek. Dobry chłop był. Duzo problemów. Trzymaj się, psychodeliczno-opiatowy wojowniku
bryan766 pisze:69plateau
Tydzień przed jego przejściem na tamten świat widziałem się z nim. Było wszystko spoko, lato, ucieszony, że ma alfe znowu. Obiecywał już jakiś czas, że długo nie wali po kablach opio, bo zawsze jak się widzieliśmy byłem dość zmartwiony i o to wypytywałem.
Tydzień później padł ofiarą fenka, który z tego co pamiętam, w tamtym okresie miał dość niezły killing-spree. Alfa i fentek. Dobry chłop był. Duzo problemów. Trzymaj się, psychodeliczno-opiatowy wojowniku
sprawdzone_info pisze: ...
btw co z tą twoją koleżanką, którą władowałeś (bodajże) w śpiączkę?
KimDzongUnBreivik taki nick obecnie ma - WRB
:yay:
niedorzecznosc pisze:eso pisze:swiatlo juz slusznie zauwazyl, ze fenomen 'klatwy moderatorskiej' polega na tym, ze zejscie moderatora nie przejdzie niezauwazone, co innego u kogos kto nie udziela sie tutaj codziennie. przeciez pelno userow ktorzy udzielali sie tutaj latami z dnia na dzien przestalo pisac i nikt nie wie co sie z nimi stalo.
btw, chyba nie zostal tutaj wymieniony ale kilka miesiecy temu w poszukiwanych padlo info, ze 'tomek219' nie zyje, pewnie wielu go kojarzy, udzielal sie tu sporo ok. 2 lata temu.
a co do jamedris to zyje, tyle wiem.
bardzo mocno czekam na kontakt z Jamedris, daj więcej informacji jeśli możesz
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!