Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 88 / 3 / 0
eso pisze:
swiatlo juz slusznie zauwazyl, ze fenomen 'klatwy moderatorskiej' polega na tym, ze zejscie moderatora nie przejdzie niezauwazone, co innego u kogos kto nie udziela sie tutaj codziennie. przeciez pelno userow ktorzy udzielali sie tutaj latami z dnia na dzien przestalo pisac i nikt nie wie co sie z nimi stalo.

btw, chyba nie zostal tutaj wymieniony ale kilka miesiecy temu w poszukiwanych padlo info, ze 'tomek219' nie zyje, pewnie wielu go kojarzy, udzielal sie tu sporo ok. 2 lata temu.

a co do jamedris to zyje, tyle wiem.

bardzo mocno czekam na kontakt z Jamedris, daj więcej informacji jeśli możesz
  • 9 / 2 / 0
69plateau

Tydzień przed jego przejściem na tamten świat widziałem się z nim. Było wszystko spoko, lato, ucieszony, że ma alfe znowu. Obiecywał już jakiś czas, że długo nie wali po kablach opio, bo zawsze jak się widzieliśmy byłem dość zmartwiony i o to wypytywałem.
Tydzień później padł ofiarą fenka, który z tego co pamiętam, w tamtym okresie miał dość niezły killing-spree. alfa i fentek. Dobry chłop był. Duzo problemów. Trzymaj się, psychodeliczno-opiatowy wojowniku
  • 672 / 127 / 0
Dr.Evil, samobojstwo.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 266 / 0
bryan766 pisze:
69plateau

Tydzień przed jego przejściem na tamten świat widziałem się z nim. Było wszystko spoko, lato, ucieszony, że ma alfe znowu. Obiecywał już jakiś czas, że długo nie wali po kablach opio, bo zawsze jak się widzieliśmy byłem dość zmartwiony i o to wypytywałem.
Tydzień później padł ofiarą fenka, który z tego co pamiętam, w tamtym okresie miał dość niezły killing-spree. Alfa i fentek. Dobry chłop był. Duzo problemów. Trzymaj się, psychodeliczno-opiatowy wojowniku
Ja go wtedy alfą częstowałem. No bywa. Niektórzy zwyczajnie nie potrafią ćpać.
Największy przegryw na forum
  • 416 / 18 / 0
sprawdzone_info pisze:
...

btw co z tą twoją koleżanką, którą władowałeś (bodajże) w śpiączkę?
  • 2949 / 247 / 0
^up: Profil - pisano w Hydeparku że żyje i ma się chyba dobrze, tzn żadnych powikłań po śpiączce, nie wiem jak z resztą życia
  • 623 / 22 / 0
A gdzie sie podział Breivik co z nim jest?

KimDzongUnBreivik taki nick obecnie ma - WRB
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 4954 / 866 / 0
Prawdopodobnie zyje, dostal bana na miesiac , powinien niedlugo wrocic. Tak poza tym to w hyde parku masz temat "poszukiwani" a nie odrazu walisz z pytaniem w "zgonach uzytkownikow".
  • 581 / 91 / 6
niedorzecznosc pisze:
eso pisze:
swiatlo juz slusznie zauwazyl, ze fenomen 'klatwy moderatorskiej' polega na tym, ze zejscie moderatora nie przejdzie niezauwazone, co innego u kogos kto nie udziela sie tutaj codziennie. przeciez pelno userow ktorzy udzielali sie tutaj latami z dnia na dzien przestalo pisac i nikt nie wie co sie z nimi stalo.

btw, chyba nie zostal tutaj wymieniony ale kilka miesiecy temu w poszukiwanych padlo info, ze 'tomek219' nie zyje, pewnie wielu go kojarzy, udzielal sie tu sporo ok. 2 lata temu.

a co do jamedris to zyje, tyle wiem.

bardzo mocno czekam na kontakt z Jamedris, daj więcej informacji jeśli możesz
O Jamedris to w przeciągu tego tygodnia okazało się, że mamy odrobinkę zbieżny gust muzyczny, więc nie może nie żyć, bo wtedy ja też bym musiał, a jestem prawie pewny, że jeszcze żyję
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 1794 / 124 / 0
Jak o Jamedris chodzi to mam z nią stały kontakt i obecnie mocno melanżuje, więc zepnijcie dupska z powrotem i spinajcie się o inne persony :).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.