Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 88 / 3 / 0
eso pisze:
swiatlo juz slusznie zauwazyl, ze fenomen 'klatwy moderatorskiej' polega na tym, ze zejscie moderatora nie przejdzie niezauwazone, co innego u kogos kto nie udziela sie tutaj codziennie. przeciez pelno userow ktorzy udzielali sie tutaj latami z dnia na dzien przestalo pisac i nikt nie wie co sie z nimi stalo.

btw, chyba nie zostal tutaj wymieniony ale kilka miesiecy temu w poszukiwanych padlo info, ze 'tomek219' nie zyje, pewnie wielu go kojarzy, udzielal sie tu sporo ok. 2 lata temu.

a co do jamedris to zyje, tyle wiem.

bardzo mocno czekam na kontakt z Jamedris, daj więcej informacji jeśli możesz
  • 9 / 2 / 0
69plateau

Tydzień przed jego przejściem na tamten świat widziałem się z nim. Było wszystko spoko, lato, ucieszony, że ma alfe znowu. Obiecywał już jakiś czas, że długo nie wali po kablach opio, bo zawsze jak się widzieliśmy byłem dość zmartwiony i o to wypytywałem.
Tydzień później padł ofiarą fenka, który z tego co pamiętam, w tamtym okresie miał dość niezły killing-spree. alfa i fentek. Dobry chłop był. Duzo problemów. Trzymaj się, psychodeliczno-opiatowy wojowniku
  • 672 / 126 / 0
Dr.Evil, samobojstwo.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 266 / 0
bryan766 pisze:
69plateau

Tydzień przed jego przejściem na tamten świat widziałem się z nim. Było wszystko spoko, lato, ucieszony, że ma alfe znowu. Obiecywał już jakiś czas, że długo nie wali po kablach opio, bo zawsze jak się widzieliśmy byłem dość zmartwiony i o to wypytywałem.
Tydzień później padł ofiarą fenka, który z tego co pamiętam, w tamtym okresie miał dość niezły killing-spree. Alfa i fentek. Dobry chłop był. Duzo problemów. Trzymaj się, psychodeliczno-opiatowy wojowniku
Ja go wtedy alfą częstowałem. No bywa. Niektórzy zwyczajnie nie potrafią ćpać.
Największy przegryw na forum
  • 416 / 18 / 0
sprawdzone_info pisze:
...

btw co z tą twoją koleżanką, którą władowałeś (bodajże) w śpiączkę?
  • 2940 / 245 / 0
^up: Profil - pisano w Hydeparku że żyje i ma się chyba dobrze, tzn żadnych powikłań po śpiączce, nie wiem jak z resztą życia
  • 623 / 22 / 0
A gdzie sie podział Breivik co z nim jest?

KimDzongUnBreivik taki nick obecnie ma - WRB
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 4902 / 855 / 0
Prawdopodobnie zyje, dostal bana na miesiac , powinien niedlugo wrocic. Tak poza tym to w hyde parku masz temat "poszukiwani" a nie odrazu walisz z pytaniem w "zgonach uzytkownikow".
  • 581 / 91 / 6
niedorzecznosc pisze:
eso pisze:
swiatlo juz slusznie zauwazyl, ze fenomen 'klatwy moderatorskiej' polega na tym, ze zejscie moderatora nie przejdzie niezauwazone, co innego u kogos kto nie udziela sie tutaj codziennie. przeciez pelno userow ktorzy udzielali sie tutaj latami z dnia na dzien przestalo pisac i nikt nie wie co sie z nimi stalo.

btw, chyba nie zostal tutaj wymieniony ale kilka miesiecy temu w poszukiwanych padlo info, ze 'tomek219' nie zyje, pewnie wielu go kojarzy, udzielal sie tu sporo ok. 2 lata temu.

a co do jamedris to zyje, tyle wiem.

bardzo mocno czekam na kontakt z Jamedris, daj więcej informacji jeśli możesz
O Jamedris to w przeciągu tego tygodnia okazało się, że mamy odrobinkę zbieżny gust muzyczny, więc nie może nie żyć, bo wtedy ja też bym musiał, a jestem prawie pewny, że jeszcze żyję
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 1794 / 123 / 0
Jak o Jamedris chodzi to mam z nią stały kontakt i obecnie mocno melanżuje, więc zepnijcie dupska z powrotem i spinajcie się o inne persony :).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Zablokowany
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.