Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3215 / 416 / 0
płonne wasze nadzieje
Deksiarzy jest wielu mniej niż opiatowców i biorą o wiele rzadziej niż opiatowcy.
Moim zdaniem podwójne opakowania thiocodinu mogły być rzeczywiście ukłonem w stronę ćpunow (stanowiących IMO znaczący procent kupujących), ale nic podobnego nie stanie się z deksem

Wymyślcie ankiete skurwysyny, nie wypada żeby moderator to robił
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 7 / 0
Może w jaki sposób zaopatrujesz się w większe dawki deksa? zamawiam większą ilość w aptece, robię obchód po mieście, zamawiam przez internet, mam znajome aptekarki które sprzedają więcej na osobne paragony?
Albo ogólnie, jak w dzisiejszych czasach można załatwić deksa. Albo - jak wg ciebie, będzie wyglądała sprzedaż DXM za parę lat?
  • 385 / 22 / 0
U mnie w mieście Tussi nie brakuje,dzień wcześniej dzwonię do paru aptek i zamawiam.Na drugi dzień odbieram.
Zanim coś weźmiesz zastanów się kilka razy i zaczerpnij info o tym.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
  • 11 / / 0
krzyżówka pisze:
U mnie w mieście Tussi nie brakuje,dzień wcześniej dzwonię do paru aptek i zamawiam.Na drugi dzień odbieram.
Kiedy ostatnio taka sytuacja miała miejsce?
  • 438 / 14 / 0
JanPawełII pisze:
krzyżówka pisze:
Nie wiem jak inni ale nie czaję o co Ci chodzi.

BTW jeśłi chodzi o dostępności to zdaję sobie sprawę, że ludzie często piszą co było kilka tygodni temu. Na tę chwilę może tego przykładowo nie być w hurtowniach.
  • 11 / / 0
kalafon pisze:
JanPawełII pisze:
krzyżówka pisze:
Nie wiem jak inni ale nie czaję o co Ci chodzi.

BTW jeśłi chodzi o dostępności to zdaję sobie sprawę, że ludzie często piszą co było kilka tygodni temu. Na tę chwilę może tego przykładowo nie być w hurtowniach.
No, chodzi mi o to, kiedy ostatnio zadzwonił do paru aptek i zamówił. Na drugi dzień odebrał. Tydzień temu? Miesiąc?
  • 385 / 22 / 0
Dzisiaj bez dzwonienia u mnie w mieście zakupiłem 2 paczki TussiDexu.
Zanim coś weźmiesz zastanów się kilka razy i zaczerpnij info o tym.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
  • 6 / / 0
bylem w 3 aptekach dzisiaj i w żadnej nie było możlowości zamówienia bo brak na magazynie ehh gdzieś w 3mieście jest apteka ktora ma na miejscu?
  • 63 / 3 / 0
Poważnie myślisz, że jakiś DXM-owiec podzieli się miejscówą? Gdy ktoś tylko jakąś wyczai to na 100% chodzi codziennie po paczkę/dwie (jedną rano a drugą wieczorem, żeby zminimalizować ryzyko trafienia na tego samego farmaceutę za ladą) aż samodzielnie wyćpa cały apteczny zapas.

A w hurtowniach wciąż brak, przynajmniej w Pzn (albo po prostu chodzę po złych aptekach). :emo:
I'm going upstairs now to turn my mind off.
MXE [']
  • 152 / 13 / 0
Chodźcie do aptek prywatnych - większe prawdopodobieństwo, że natraficie na Tussidex. Ja sama już obczaiłam miejscówki, gdzie to znajduję w swoim mieście - czy to w formie zamawiania na następny dzień, czy kupno od ręki. Ogólnie DXM biorę okazjonalnie, więc takie nabywanie dexa nie stwarza mi problemów.
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.