pewnie czytasz ksiazki wlasnie o cpaniu co ]
Nie czytam jakąś książkę, którą polecił mi tata, więc napewno nie o ćpaniu :-p Ale nudna, nie mogę przebrnąć :-p
Alexander Shulgin, PiHKAL
a masz jakos je porownac z bialamy golebiami ? czy sa lepsze cZY gorsze ? bo na creamfields wdupilem 9 golebi , ale to byla glupota bo do 5pixow byla fajna zabawa..pozniej takie dorzucanie juz nic nie dawalo pewnie sama feta bo na drugi dzien maly apetyt ,szczekoscisk itd ;/ pozniej z 6 dni mialem depresji jakiejs heh
Hehe, a ja właśnie czytam :-p . I jakoś w ćpniu mi to nie przeszkadza:-p
pewnie czytasz ksiazki wlasnie o cpaniu co :P tak w ogole nie lubie tego slowa heh
ale szczerze tak poza tematem to nie wyobrazam sobie miec dziewczyny ktora wdupia grochy ]
Dlaczego? Wiesz jak fajnie się na tym poprzytulać?
[quote="newbe"]
tez zaraz sie zabieram za czytanko, bo nar azie sie nudze przy kompie i wkurwiam ludzi na H ]
E tam pitolisz kolego :-p
Fasolkaaa pisze:TECHNOPOWER pisze: ale szczerze tak poza tematem to nie wyobrazam sobie miec dziewczyny ktora wdupia grochy ]
newbe pisze:Fasolkaaa pisze:i pomyslec ze tyle razy jadlem groszki a nie mialem tej okazji... :(TECHNOPOWER pisze: ale szczerze tak poza tematem to nie wyobrazam sobie miec dziewczyny ktora wdupia grochy ]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.