Zablokowany
  • 381 / 6 / 0
[quote="TECHNOPOWER"]
pewnie czytasz ksiazki wlasnie o cpaniu co ]

Nie czytam jakąś książkę, którą polecił mi tata, więc napewno nie o ćpaniu :-p Ale nudna, nie mogę przebrnąć :-p
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 189 / / 0
ale szczerze tak poza tematem to nie wyobrazam sobie miec dziewczyny ktora wdupia grochy :P bez urazy oczywiscie :)
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
a masz jakos je porownac z bialamy golebiami ? czy sa lepsze cZY gorsze ? bo na creamfields wdupilem 9 golebi , ale to byla glupota bo do 5pixow byla fajna zabawa..pozniej takie dorzucanie juz nic nie dawalo pewnie sama feta bo na drugi dzien maly apetyt ,szczekoscisk itd ;/ pozniej z 6 dni mialem depresji jakiejs heh
golebi niejadlem wiec niestety Ci nie pomogę. a po tych 8 sercach tez czułem ostre zrycie na bani przez 2 dni :P
Hehe, a ja właśnie czytam :-p . I jakoś w ćpniu mi to nie przeszkadza %-D :-p
tez zaraz sie zabieram za czytanko, bo nar azie sie nudze przy kompie i wkurwiam ludzi na H :D
pewnie czytasz ksiazki wlasnie o cpaniu co :P tak w ogole nie lubie tego slowa heh
jak czytać to już coś o czym lubimy robic :D
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 381 / 6 / 0
[quote="TECHNOPOWER"]
ale szczerze tak poza tematem to nie wyobrazam sobie miec dziewczyny ktora wdupia grochy ]

Dlaczego? Wiesz jak fajnie się na tym poprzytulać?

[quote="newbe"]
tez zaraz sie zabieram za czytanko, bo nar azie sie nudze przy kompie i wkurwiam ludzi na H ]

E tam pitolisz kolego :-p
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

• 189 / / 0
to zaczne od 2 naraz pozniej bd co godzine po jednym dorzucal..obadamy mam nadzieje ze bedzie euforia do swiata chociaz przez ta chwile sie zapomni o problemach zycia codzinnego.. heh
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Fasolkaaa pisze:
TECHNOPOWER pisze:
ale szczerze tak poza tematem to nie wyobrazam sobie miec dziewczyny ktora wdupia grochy ]
i pomyslec ze tyle razy jadlem groszki a nie mialem tej okazji... :(
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 381 / 6 / 0
newbe pisze:
Fasolkaaa pisze:
TECHNOPOWER pisze:
i pomyslec ze tyle razy jadlem groszki a nie mialem tej okazji... :(
Jeszcze dużo groszków przed Tobą możesz nadrobić :-) .

• 189 / / 0
to przytul go fasolkaaaa :P
  • 24 / / 0
Dziewczynom ktore jedza tablety i wala dziada mowie Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Uwaga! Użytkownik EL CPUNKO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / / 0
moje kolezanki sie kiedys odchudzaly na speedzie na disco heh :P
Zablokowany
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.