YuthSekai pisze:Próbował ktoś waporyzować lub nosem? Jak z dawkowaniem? Zostało mi trochę mipta i zastanawiam się jak go zużyć.
Bigaffe1990 pisze: Dzieki za obszerne wyjasnienie sytuacji :) jeszcze jedno pytanko , bo jak mi sie spdoba ijuz bd schodzilo to napewno bede chcial dorzucac, oplacalne to bedzie ?
wujciodobrarada pisze:Na sajko tolerka jest na bank na psie gówno z domieszka kału nosorożca niekoniecznie niekoniecznie :D
100mg podzielone na 5 czesci, oczywiscie nie rownych wybralem najwieksze wiec jak mysle oscyluje to w okolo 20 mg, zawiniete w bombce, czekam na znajomka jak wroci z roboty i amciamy :)
tragiczny body load serce wyskakuje z komory xD
Tylko i wylacznie wyjsc na dwor po tym w domusie marnuje :)
Strasznie stymuluje dawka 20 + wzieta po 18 zeszla faza po 22 a spac nie moglem do 3 w nocy, ale dzisiaj fajnie wypoczety( w nocy mialem sny o kwasie ) zaraz tescik 25 + w pracy mam szalke to odmierze
Btw po 20 mg+ spokojnie mozna wszystko ogarniac :)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.