YuthSekai pisze:Próbował ktoś waporyzować lub nosem? Jak z dawkowaniem? Zostało mi trochę mipta i zastanawiam się jak go zużyć.
Bigaffe1990 pisze: Dzieki za obszerne wyjasnienie sytuacji :) jeszcze jedno pytanko , bo jak mi sie spdoba ijuz bd schodzilo to napewno bede chcial dorzucac, oplacalne to bedzie ?
wujciodobrarada pisze:Na sajko tolerka jest na bank na psie gówno z domieszka kału nosorożca niekoniecznie niekoniecznie :D
100mg podzielone na 5 czesci, oczywiscie nie rownych wybralem najwieksze wiec jak mysle oscyluje to w okolo 20 mg, zawiniete w bombce, czekam na znajomka jak wroci z roboty i amciamy :)
tragiczny body load serce wyskakuje z komory xD
Tylko i wylacznie wyjsc na dwor po tym w domusie marnuje :)
Strasznie stymuluje dawka 20 + wzieta po 18 zeszla faza po 22 a spac nie moglem do 3 w nocy, ale dzisiaj fajnie wypoczety( w nocy mialem sny o kwasie ) zaraz tescik 25 + w pracy mam szalke to odmierze
Btw po 20 mg+ spokojnie mozna wszystko ogarniac :)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.