Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 42 / 8 / 0
Re: 1P-LSD
Nieprzeczytany post autor: zek »
kolejna bardzo udana próba na małej dawce
zaczynając od 25ug które w ciągu dwóch godzin rozkręciło się zajebiscie, dorzut następne 25ug który niestety znacząco przedłużył działanie utrudniając sen

ale ogólnie po ostatniej próbie 1p wychodzi na prowadzenie w kategori małe dawki/microdosing
  • 13 / 1 / 0
Zarówno tripy (100ug i 150ug) jak i mikrodawki (10-15ug) działają bardzo fajnie. Pisałem esej na mikro i udało mi się wydusić z siebie 3000 słow o metamodernizmie w ciągu jednego dnia :gun: Skupienie dużo większe, lepsze kojarzenie faktów, ale pamięć trochę pogorszona - to nie jest aż takim problemem, bo dużo łatwiej znaleźć potrzebne informacje.

Co do cen, kupiłem 25 blotterów za 65 funtów, w przeliczeniu wychodzi około 15-20 zł za karton.

W ogóle witam wszystkich bo to mój pierwszy post (chociaż stalkowałem od dawna) :-D
  • 1 / / 0
Jak jest z dostępnością tego specyfiku ?? bo niestety na ogólnie dostępnych portalach to niestety chyba sami oszuści :/ właśnie dałem się nabrać i kasa przepadła. Niby każdy mówi że ja odpowiednio się poszuka to się znajdzie. ale ja już nie wiem gdzie szukać. Myślałem że skoro to legalna substancja to nie będzie problemu a tu takie rozczarowanie. Plis niech ktoś pomorze :P

Parę razy udało mi się załatwić niby prawdzie lsd przez znajomych ale za każdym razem te kartoniki były strasznie gorzkie wiem że oryginał nie ma smaku :P jakieś pomysły co to mogło być ?

Akceptuję, ale na przyszłość o źródła substancji pytamy w dziale Sprzedawcy ;) - tur3k
  • 85 / 5 / 1
Jeżeli gorzkie , to jakieś rcki na 100%. W zależności od działania sam możesz poczytać i sklasyfikować.

Pomorze jest na północy Polski.
  • 120 / 8 / 0
Nie no, ale jednak muszę stwierdzić, że ten zjazd to mnie wkurza. Miałem wcześniej jeszcze kontakt z dwoma lizegramidami oryginalnym LSD i LSA (Powój hawajski), po obu nie miałem aż takich problemów z zasypianiem jakie mam po One player'ze. Zarówno z LSD jak i z LSA to mogłem jeszcze zasnąć na końcówce psychodelii, kładłem się, zamykałem oczy i nagle dostrzegałem wiele kolorów i kształtów, które początkowo troszkę mi przeszkadzały z zaśnięciem, ale stanowiły one jednak dla mnie swoistą atrakcję przed zapadnięciem w sen. Natomiast po 1-P to psychodela mija a ja nadal jestem bardzo pobudzony, kładę się, zamykam oczy i widzę tylko ciemność. Niby prawidłowo, ale z racji tego, że jestem jeszcze bardzo pobudzony, to mnie tylko kurwica bierze. Ostatnio z tego hujowego stanu ratowałem się resztkami mulungu z szafy, które faktycznie poprawiło sytuację, chociaż i tak miałem spore problemy z zaśnięciem. Muszę tu wspomnieć o tym, że to mulungu, nawet fajnie zmodyfikowało ten stan pobudzenia.
  • 2302 / 399 / 0
idzie ban w UK, kupowac w blotterach, prochu czy kroplach? (chce to trzymac wiele miesiecy)
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2015 / 500 / 0
W Holandii, Czechach, Polsce i innych krajach zostanie legalne więc z rynku nie zniknie. Nie wpadajcie w panikę. Natomiast jeśli chodzi o długotrwałe przechowanie to na pewno najgorszy będzie r-r.
  • 2302 / 399 / 0
czy cząstka propionylowa jest niebezpieczna? czy neutralna dla organizmu?
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 579 / 129 / 0
mietowy3 pisze:
idzie ban w UK, kupowac w blotterach, prochu czy kroplach? (chce to trzymac wiele miesiecy)
Nie wiem jak jest z innymi sposobami przechowywania, ale jeśli możesz trzymać w lodówce (niekoniecznie w zamrażarce, ale odcinając dopływ światła), to lizergamidy na blotterach możesz przechowywać nawet wiele lat, bez straty jakości.
  • 581 / 91 / 6
mietowy3 pisze:
czy cząstka propionylowa jest niebezpieczna? czy neutralna dla organizmu?
Szkodliwość cząstki propionylowej ma się do szkodliwości 1p jak łatwopalność wodoru do łatwopalności wody.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.