Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 4807 / 267 / 0
Klątwa polega tylko na tym że zmarły był rozpoznawalny dla społeczności. Pomyśl ilu zeszło tu anonimów piszących co nieco postów i znikających w niewyjaśnionych okolicznościach. Myślę że bardzo dużo ich było od kiedy forum istnieje,
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 2874 / 299 / 0
Lecterious pisze:
Wie ktoś, co się dzieje z użytkowniczką JameDris, (albo ciut inny nick, mogłem walnąć literówkę). Konto na hypie usunięte, a jej fejs został zdezaktywowany, ogólnie rzecz biorąc aktywność internetowa na wszelkich portalach obumarła.
z tego co pamiętam lubiła pokazywać swojego ryja w odpowienim temacie, na fejsie też może była w tych waszych ćpuńskich grupach i ktoś zaczął jej się dobierać do jej zwraczałego dupska dlatego stwierdziła że odejdzie w cień.
Jakby przedawkowała nagle opio (bo w tym się chyba lubowała z tego co kojarzę) to by nie zdążyła zdezaktywować konta na fejsie i poprosić o usunięcie tego tutaj więć śpij spokojnie ziom
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 2940 / 245 / 0
A mnie się kojarzy piąte przez dziesiąte że Jamerdis chciała odpocząć od dragów, ćpania i całego tego towarzystwa, a jak wiadomo Hajp w tym nie pomaga.
  • 3955 / 147 / 0
Lecterious pisze:
Wie ktoś, co się dzieje z użytkowniczką JameDris, (albo ciut inny nick, mogłem walnąć literówkę). Konto na hypie usunięte
nie wiem jak patrzysz ale nie ma usunietego konta na hajpie.
niedojebanie genetyczne
  • 320 / 20 / 0
Ostatni post w wątku "Ośrodki detoksykacyjne", może po prostu się leczy.
TO BOWIEM, CO NIEWIDZIALNE, TO ZNACZY JEGO WIECZNA MOC I BÓSTWO, SĄ WIDZIALNE
OD STWORZENIA ŚWIATA PRZEZ TO, CO STWORZONE, PO TO, ABY ONI BYLI BEZ WYMÓWKI.
Rz 1:20
  • 5792 / 1188 / 43
Klątwa moderacji...
Surv, dostanę tego moda kiedyś ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1889 / 72 / 3
eso pisze:
Lecterious pisze:
Wie ktoś, co się dzieje z użytkowniczką JameDris, (albo ciut inny nick, mogłem walnąć literówkę). Konto na hypie usunięte
nie wiem jak patrzysz ale nie ma usunietego konta na hajpie.
Weźże się do niej przejdź. Ostatnio o niej sporo myślałam.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 3955 / 147 / 0
sa 2 problemy, nie pamietam gdzie dokladnie mieszka a jej mama mnie nie lubi wiec raczej nic bym sie nie dowiedzial. :cheesy:

podejrzewam, ze rzuca cpanie i naturalna koleja rzeczy jest odciecie sie od cpunskiego srodowiska. niezyjacy uzytkownicy raczej nie maja w zwyczaju dezaktywowac kont itp. to raczej dobry omen.
niedojebanie genetyczne
  • 1794 / 123 / 0
Jamedris bardzo sympatyczna i pomijając uzależnienie - ogarnięta dziewczyna. Byłoby mi niezwykle przykro, jakby coś jej się stało, też ostatnio o niej myślałem. Ale podbijam - gdy ktoś umiera nie ma czasu zdezaktywować konta na fejsie ;). Używajcie mózgu.

A więc Jarek jest już szczęśliwy. A przynajmniej nie cierpi. Mam nadzieję, że miał w miarę bezbolesną i pozbawioną lęku śmierć. Doznał Nirvany i nigdy więcej nie pozna bólu życia. Nie szkoda mi jego - sądzę, że jest mu lepiej niż tutaj. Szkoda mi jego bliskich. Ale kto wie, czy ćpając nie sprawiał im większych przykrości. Życie toczy się dalej. Liczą się ci, co przeżyli.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 3854 / 315 / 0
Pierdolita jak stare dewoty.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.