marek1234 pisze:Pamiętam, że na privnote pisaleś mi coś o tym, że to lekko smyra serotoninę, czy mi się wydawało i sobie to ubzdurałem? :-D[Faust] pisze:.
W takim przypadku łączenie 4-F-MPH z SSRI byłoby lekko niebezpieczne?
Jak ktoś jest ogarnięty w temacie i mogłby pomóc, to pisać.
.....Ale "fenidaty" nie wywierają aż takiego wpływu na serotoninę, by bać się stosować antydepresantów... No bez przesady, po prostu zdrowy rozsądek.... :)
Diabeuu666 pisze:JAk libido po tym? jakie fluoro najbardziej libido podnoszą?
Fraazy, dziękuje bardzo za info! Zwłaszcza w sumie, że nie biorę SSRI dlatego, że mam depresje, tylko troche z innych powodów, i też mniejsze dawki. Czyli mówisz, że luźno można dalej na tym lecieć ;-)?
Powód: Edycja
marek1234 pisze:Pamiętam, że na privnote pisaleś mi coś o tym, że to lekko smyra serotoninę, czy mi się wydawało i sobie to ubzdurałem? :-D[Faust] pisze:.
W takim przypadku łączenie 4-F-MPH z SSRI byłoby lekko niebezpieczne?
Jak ktoś jest ogarnięty w temacie i mogłby pomóc, to pisać.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.