marek1234 pisze:Pamiętam, że na privnote pisaleś mi coś o tym, że to lekko smyra serotoninę, czy mi się wydawało i sobie to ubzdurałem? :-D[Faust] pisze:.
W takim przypadku łączenie 4-F-MPH z SSRI byłoby lekko niebezpieczne?
Jak ktoś jest ogarnięty w temacie i mogłby pomóc, to pisać.
.....Ale "fenidaty" nie wywierają aż takiego wpływu na serotoninę, by bać się stosować antydepresantów... No bez przesady, po prostu zdrowy rozsądek.... :)
Diabeuu666 pisze:JAk libido po tym? jakie fluoro najbardziej libido podnoszą?
Fraazy, dziękuje bardzo za info! Zwłaszcza w sumie, że nie biorę SSRI dlatego, że mam depresje, tylko troche z innych powodów, i też mniejsze dawki. Czyli mówisz, że luźno można dalej na tym lecieć ;-)?
Powód: Edycja
marek1234 pisze:Pamiętam, że na privnote pisaleś mi coś o tym, że to lekko smyra serotoninę, czy mi się wydawało i sobie to ubzdurałem? :-D[Faust] pisze:.
W takim przypadku łączenie 4-F-MPH z SSRI byłoby lekko niebezpieczne?
Jak ktoś jest ogarnięty w temacie i mogłby pomóc, to pisać.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.